📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Bardzo subtelny, w wyjątkowo dobrym i wyszukanym smaku trolling. Szanuję.
nowynick napisał/a:
z tego co tam piszą to te dwie samice to córka i wnuczka Sudana, więc raczej marna to nadzieja na przetrwanie gatunku. Nawet jak z tego będzie potomstwo to kolejne pokolenia to już będzie taki śmietnik genetyczny, że o przetrwaniu chyba nie może być mowy...
Eee w Holandii patologiczna rodzina, jak brat siostry nie wydyma.
Każdy kto był to słyszał o tym, że Holendrzy nie zasłaniają okien nawet wieczorem, żeby nie padło podejrzenie że się jebią na kupie członkowie jednej familii.
I co? Poza tym że mają muslima włodarza i przepaskudny język to żyją i dobrze się mają
nowynick napisał/a:
![]()
byłem w Holandii i jakoś nie słyszałem...
100burned za to nie był ale wie
On w ogóle dużo wie o świecie i innych kulturach chociaż z podróży to raz wyjechał poza swój powiat na drogę krajową na stację paliw po flaszkę taniej wódki
Abraxus napisał/a:
100burned za to nie był ale wie![]()
On w ogóle dużo wie o świecie i innych kulturach chociaż z podróży to raz wyjechał poza swój powiat na drogę krajową na stację paliw po flaszkę taniej wódki![]()
Byłem w Holandii, byłem.
A że o świecie i innych kulturach dużo wiem to już wszyscy zauważyli, nie musisz o tym przypominać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie