We wuzzz ofizeers and sheeeiiit
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
We wuzzz ofizeers and sheeeiiit
Halman napisał/a:
Czekajcie jak u nas do policji zaczną przyjmowac ukrow
Wystarczy juz ze ciebie przyjeli do sadistica, gorzej juz nie bedzie.
Halman napisał/a:
Juz przyjmują. Przynajmniej w Warszawie.
Halman napisał/a:
to będzie lada moment. A jeśli ktos sie czieszy ze u nas nie ma uchodzcow to zapraszam do Warszawy. W niektorych miejscach nie mowi sie juz po Polsku. Same ukry, gruzini, bangladesze, czczeni i inne scierwo..
wielka brytania imperium nad którym nigdy nie zachodziło słońce , nikt ich nie załatwił wojny , plagi , a lewacka głupa ideologia wspierana głównie prze kobiety
Niemcy, 2050 rok. Na ulicy w Berlinie policja zatrzymuje samochód do kontroli. Kierowca podaje dokumenty.
- Zobacz Ahmed - policjant podaje prawo jazdy swojemu koledze. - Jakie dziwne nazwisko. Muller!
- Zobacz Ahmed - policjant podaje prawo jazdy swojemu koledze. - Jakie dziwne nazwisko. Muller!
Zupełnie jak policjant mówiący:
"Ma Pan dla mnie obowiązek okazać dokumenty..."
Białystok czy Mozambik...
Wielkich różnic nie ma.
"Ma Pan dla mnie obowiązek okazać dokumenty..."
Białystok czy Mozambik...
Wielkich różnic nie ma.
Zwierzaki zaczynają rządzić cyrkiem. To nie może skończyć się dobrze
Pablohasan85 napisał/a:
Juz przyjmują. Przynajmniej w Warszawie.
to będzie lada moment. A jeśli ktos sie czieszy ze u nas nie ma uchodzcow to zapraszam do Warszawy. W niektorych miejscach nie mowi sie juz po Polsku. Same ukry, gruzini, bangladesze, czczeni i inne scierwo..
Chyba do zamiatania podłogi
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Chyba do zamiatania podłogi
Byłem zdziwiony bo z tego co mi wadomo nie wolno zatrudniać obcokrajowców w służbach ale w centrum miasta patrol - 2 młodych mężczyzn normalnie gadało po ukraińsku. Domyślam się że mogli miec podwojne obywatelstwo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie