📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:51

Chyba tylko jedna osoba zauważyla że materiał jest ironiczny. Motyw z rodzicami Magdy jest tylko po to zeby pokazać, że legalna aborcja nie doprowadziłaby do zabicia po urodzeniu niewinnego dziecka które ewidentnie przeszkadzało rodzicom. Gdyby wszystko było legalne to po prostu Madzia zostałaby wyskrobana przed narodzinami i nikomu nie stałaby sie krzywda.. No chyba ze katotalibom, którzy tak chetnie narzucają swoje brednie normalnym ludziom.

Matko! Spinacie się jak dzieci...
Swoją drogą dobry ten filmik : D
Swoją drogą dobry ten filmik : D
kowalik napisał/a:
Chyba tylko jedna osoba zauważyla że materiał jest ironiczny. Motyw z rodzicami Magdy jest tylko po to zeby pokazać, że legalna aborcja nie doprowadziłaby do zabicia po urodzeniu niewinnego dziecka które ewidentnie przeszkadzało rodzicom. Gdyby wszystko było legalne to po prostu Madzia zostałaby wyskrobana przed narodzinami i nikomu nie stałaby sie krzywda.. No chyba ze katotalibom, którzy tak chetnie narzucają swoje brednie normalnym ludziom.
To może urodzic i dac do jakiegoś domu dziecka, zakonu albo Hogwartu, nie trzeba od razu zabijac.
Poza tym kobieta ma prawo robic sobie z ciałem co chce, ale jak się pieprzy bez zabezpieczeń albo nawet z, to musi się liczyc że coś takiego może się stac.
Jak jest się nieodpowiedzialną tępą suką to dawanie takim jeszcze prawa do zabijania tych dzieci jest moim zdaniem trochę niemoralne. Można je oddac gdzieś po prostu, jak mówiłem.
W ogóle feministki powinno się w tych czasach zamykac w jakichś klatkach i trzymac z daleka od ludzi

Ci, którzy uważają ten film za prawdziwy są wg. mnie co najmniej śmieszni. Jakbyście przeglądali pewną stronę, to wiedzielibyście jaki sens ma przesłanie tego filmu. Nie zauważyliście w tym materiale choć kropli sarkazmu? Następnym razem polecam "podchodzić" do wszystkiego z odrobiną dystansu. Pozdrawiam.

wypociny to wy macie jak te dzieci robicie ...dziecko to nie zabawka ....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie