Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
medowski 2012-03-27, 23:39
podklad w sam raz:]
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-27, 23:43 3
100 A nawet 1000 % poparcia dla tej kampanii jeżeli dziecko to tylko świadomie i przemyślane posiadanie dziecka to nic fajnego to przej🤬a sprawa dziecka nie powinien posiadać każdy tylko osoby które się do tego nadają przez to promowanie w mediach jak fajnie jest mieć dziecko dzieci posiadają osoby które nie powinny ich posiadać
Zgłoś
Kiciok 2012-03-27, 23:49 48
@SadystycznyPl Ty chyba nawet tego nie skumałeś... Oni nazywają zabicie już urodzone dziecka, aborcją. Wielu ludzi nie może mieć dzieci, więc spokojnie można je oddać do adopcji ;] Na drugi raz spróbuj zrozumieć coś, zanim się wypowiesz.
Zgłoś
dirty_pig 2012-03-27, 23:55 1
jestem za bec o podloge i jest ok
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-03-28, 0:19 23
Kto to k🤬a wymyślił ?
Zabije sąsiada sk🤬iela co chyrla jak poj🤬y w imię aborcji
K🤬a zabiła to niech wraca gdzie jej miejsce czyli do pierdla.
Nie oglądajcie tego bo wyjdzie na to za przeproszeniem, że wasze mamy to "k🤬y z sercem" co was urodziły i wychowują w tym chorym kraju a takiej to jeszcze lepiej bokiem przejdzie

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-28, 0:25 2
Ja p🤬le najlepszy detektyw w kraju - bez licencji. Broni ich, owszem wyniuchał sprawę dzięki której mógł wrócić w obręb świateł reflektorów i nie ma wyjścia teraz musi stać za nimi murem . K🤬a paranoja - zginęło Ci dziecko damy CI nowe życie.
Zgłoś
KurwaRomantyk 2012-03-28, 1:57
W sumie aborcję popieram, z hasłem "po co Tobie dziecko?" się jak najbardziej zgadzam i pod nim podpisuję, ale... ta kampania wygląda jak jakaś parodia z anty-aborcyjnym przesłaniem, do tego ten wk🤬iający głos na początku - napisy zdecydowanie lepsze.
Zgłoś
Yanuha 2012-03-28, 3:11 14
jak po co dziecko?
przez takie kampanie teraz trza bydzie zap🤬lać do 67 lat!
nie no k🤬a ja wysiadam!
Zgłoś
Bzyk669 2012-03-28, 9:33 4
Nie no, ja nie wierzę... Nie róbcie sobie jaj, przecież to musi być jakaś parodia...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-28, 9:34 12
SadystycznyPl napisał/a:

100 A nawet 1000 % poparcia dla tej kampanii jeżeli dziecko to tylko świadomie i przemyślane posiadanie dziecka to nic fajnego to przej🤬a sprawa dziecka nie powinien posiadać każdy tylko osoby które się do tego nadają przez to promowanie w mediach jak fajnie jest mieć dziecko dzieci posiadają osoby które nie powinny ich posiadać

Szkoda, że Twoi rodzice nie słyszeli o tej kampanii jakiś czas temu...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-28, 10:10
K🤬a, kampania trochę zj🤬a, czy tylko mi się wydaje, iż uznali zabicie już żyjącej córki za aborcje?
Co do aborcji, popieram to gdyż:
-z martwych płodów można zrobić pyszną zupę
-bez martwych płodów sadol nie byłby taki sam
-a tak na poważnie, lepiej żeby się dziecko nie urodziło, niż gdyby matka miała korzystać z używek w czasie cięży, lub/i po ciąży myśleć o dziecku, jak j🤬ym pasożycie które musiała urodzić, bo nie miała innej możliwości.
Świat to nie jest piękne kolorowe miejsce, gdzie dzieci porzucone zaraz po porodzie trafiają do bogatych rodzin, gdzie prowadzą dostatnie życie. Przeważnie takie dzieci kończą w śmietnikach, albo rodzą się upośledzone, bo matka nie potrafiła wstrzymać się na 9 miesięcy z używkami. Więc czy nie lepiej było by, gdyby taki płód został wyskrobany już na samym początku swojej wycieczki do nikąd?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-28, 10:48 1
sponsored by D U R E X
Zgłoś
czarny83 2012-03-28, 11:18 7
Teraz wszyscy ci, co popierają taka kampanie niech pomyślą, jak by to fajnie było gdyby ich rodzice tez popierali takie poglądy.
Zgłoś
bloodwar 2012-03-28, 11:32 10
Ja popieram aborcję, nawet taką późną - 6 miesięcy po zapłodnieniu, 6 miesięcy po narodzinach a nawet choćby i 20 lat po, ale tylko w jednym przypadku - jeżeli aborcji dokonuje się na dzieciach, z których wyrosną poj🤬e niedor🤬ane kaszaloty zwane feministkami!

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie