📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:11

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

WHATtheFUCK napisał/a:
sponsored by D U R E X
chyba przez producenta progów
Jak to po co?
Przecież mnie ten system emerytalny nie utrzyma a nie zamierzam zejść po 67 roku życia.
Także będą na mnie zarabiać bahory i zmieniać mi pieluchy, i karmić zajebistymi obiadkami, i będę sobie przyjemnie patrzył na piękne teściowe moich synó, których za parę latek spłodzę.
Bo moje dzieci nie będą emo a ni hipsterami tylko tru fuckin Black metals.
Przecież mnie ten system emerytalny nie utrzyma a nie zamierzam zejść po 67 roku życia.
Także będą na mnie zarabiać bahory i zmieniać mi pieluchy, i karmić zajebistymi obiadkami, i będę sobie przyjemnie patrzył na piękne teściowe moich synó, których za parę latek spłodzę.
Bo moje dzieci nie będą emo a ni hipsterami tylko tru fuckin Black metals.

Tak dla spóźnionej aborcji! Autorzy tego filmiku pierwsi niech wyfruną z kocyka.

Powiedzcie mi jak rzadkim gównem trzeba mieć nasrane we łbie aby skleić coś takiego.
Przedewszystkim .... Ci co nie maja dziecka niech sie nie wypowiadaja
To przedewszystkim. Bedziecie mieli wlasne to inaczej bedzie myslec albo bedziecie pisac bzdury zeby dostac piwo albo poczuc sie fajnym
O takich co pisza ze zupy mozna robic itp. bede mowil skur...
Szanowna kasia srasia czy jak ona tam ma powinna w kiciu siedziec, mozna blad popelnic i upuscic dziecko ale kur... nie robic z tego afery o uprowadzeniu czy klamac, tyle ludzi co sie w to zaangazowalo i wywieszalo plakaty, a potem jak okazala sie prawda to zostali poprostu wydupceni bez wazeliny.
Cala ta sprawa to zal.pl Dobrze ze sie pofarbowala teraz kolor wlosow do niej pasuje jak ulal ....

Cala ta sprawa to zal.pl Dobrze ze sie pofarbowala teraz kolor wlosow do niej pasuje jak ulal ....
Fajna nuta. Jaki tytuł?
PS Widzę, że niektórzy nie dostrzegają delikatnej nutki ironii w powyższym materiale.
PS Widzę, że niektórzy nie dostrzegają delikatnej nutki ironii w powyższym materiale.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie