👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ciekawe czy to tylko fanowski niby trailer czy tykają się legendy aby tę legendę zburzyć. Mam nadzieję, że jeżeli to prawda to legenda pozostanie nietknięta.
ziemniak1311 napisał/a:
@up
Szmata z ciebie.
bo nie ogladam anime a sadistic to strona sadystyczna, nie przeznaczona dla chinskich bajek?
Tu nie chodzi tylko o dzieciństwo, tylko o przesłanie i fabułę.
Ale i tak większość przytoczy "chińska bajka" bez argumentacji i ucieszy japę.
Ale i tak większość przytoczy "chińska bajka" bez argumentacji i ucieszy japę.
Gitara. Odskocznia od codziennego życia + powrót do małolata.
Ja jeszcze czekam na BDRip Rebuild of Evangelion: Q.
Ja jeszcze czekam na BDRip Rebuild of Evangelion: Q.
I Zajedwabiście xD
7 tematow wczesniej jest temat o Islamie, kwasie i murzynce. Wszsyscy sie spinacie co z nimi zrobic? Wyslac tam Goku to caly ten burdel islamski rozniesie.
Tak mi sie skojarzylo
Aaa no i gicior, ze kinowka leci. Piwkoooo
7 tematow wczesniej jest temat o Islamie, kwasie i murzynce. Wszsyscy sie spinacie co z nimi zrobic? Wyslac tam Goku to caly ten burdel islamski rozniesie.
Tak mi sie skojarzylo

Aaa no i gicior, ze kinowka leci. Piwkoooo

Jakby co to tutaj w miarę wiarygodne źródło
filmweb.pl/film/Dragon+Ball+Z-2013-661371

Jest boner, bo ma być kanoniczne a za wszystkim stoi Toriyama. A Ci co się spinają że to nie wygląda tak samo jak pierwotny DBZ, a jak ma wyglądać? Jak 20 letnie anime? Animacja poszła do przodu, już przy Kai pokazali jak ma wyglądać współczesny DB. Ja czekam i liczę że badają grunt i próbuje narobić ponownie hype na Dragon Balla i jeśli się sprzeda to Akira weźmie się za porządną kontynuację, bo GT to było dno i kilo mułu.

Jedno co z tych skośnookich gówien ogladałem to Captain'a Tsubase! Potem na boisko sie wychodziło powymiatac piłką
Dla mnie to był wręcz motywator! Reszta tych jebnietych bajek mnie nie interere..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie