Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Nowa kinówka DB:Z
tfu • 2013-02-01, 22:47
Nie wiem jak wy sadole, ale ja czekam z niecierpliwością Ah te stare czasy

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-02-02, 1:51 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-02, 1:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-02, 1:57
przy Kamehameha miałem ciary na plecach
Zgłoś
chybeck 2013-02-02, 3:29
Zgłoś
Dzoyo 2013-02-02, 3:32 2
Stare chłopy a na bajki patrzą
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-02, 5:15
Le tam zamiast tego mogliby zrobic kolejna serie na podstawie Dragonball Multiverse to byloby cos, z tego co widze ta kinowka to nic specjalnego motyw ten sam jak w kazdej innej na dodatek kreska juz nie ta.
Zgłoś
MrBednar 2013-02-02, 5:16
Resider - wrzuca gifa ten, który zostawał na podwórku sam w momencie, gdy leciała ta zajebista bajka. Człowieku, czego Ty szukasz, zwady? To nie nasza wina, że kumple bali si wybrać Ciebie do drużyny... Co do samego DB, to na tej kreskówce wychowało się bardzo liczne pokolenie. Do dziś pamiętam jak latało się po szkole i udawało Son Goku i Vegetę vs Broilyiego.
Zgłoś
slannesh 2013-02-02, 5:54 3
Nie rozumiem czemu DB jest wielbiony,a każde inne anime gnębione.
Gdyby kiedyś na RTL leciało inne anime to one byłoby top a DB byłoby uważane z gówno.
Dlatego nie rozumiem fenomenu DB, pod wzgledem fabuły i walk jest po prostu słabe.

Mi pasują "inteligentne" anime jak np. Death note (gdzie fabuła i zwroty akcji niszczą system) co tutaj na sadolu od razu będzie narażone na hejt.
Sry za opinię ale jesteście ograniczeni do jednego anime które w dodatku nie należy do najlepszych pod względem jakości (w tamtych czasach istniał np. Vampire Hunter, a od <chyba> 95r Evangelion)
Gdyby to nie leciało w TV nawet byście tego nie znali

PS. TAk nie miałem w dzieciństwie kablówki Xp
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-02, 7:24
Jaram się niczym cygan na placu targowym
Zgłoś
zonk 2013-02-02, 9:14 1
Zgłoś
ellsworth 2013-02-02, 9:33 1
Zgłoś
skandal89 2013-02-02, 9:49 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-02, 11:11 1
Pierwszy raz doznałem dreszczy na Sadolu - a harda przeglądam codziennie
Zgłoś
zieli88 2013-02-02, 11:32
spoiler: songo wygra
Zgłoś
soadfan 2013-02-02, 11:48
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem