📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:57

thewhitestar napisał/a:
Spokojnie, z Korwinizmu się wyrasta. On ma zwolenników tylko wśród nastolatków którzy właśnie przechodzą młodzieńczy bunt i myślą że są nielicznymi prawdziwie świadomymi jednostkami. Ale z wiekiem przechodzi.
Nie słyszałem o tym, by z wiekiem ludzie stawali się głupsi, panie dorosły wyborco jedynej słusznej w Polsce partii

ja, użyszkodnik sadisic.pl ktory nie opublikował żadnego tematu apeluję was, byście zaprzestali kłótni na tle wyborów. Jeżeli chcecie to następnym razem załóżcie własną partię "Partię Sadystów". W Polsce jedyna słuszna partia to Polska Partia przyjaciół piwa

@Papa Smerf
I w związku z tym, nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem, ty mający utworzone konto przez rok, zdążyłeś pozjadać wszystkie rozumy, a reszta plebsu ma cię tylko słuchać?
Spoko...
Nie myślałeś kiedyś o założeniu własnej partii?
I w związku z tym, nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem, ty mający utworzone konto przez rok, zdążyłeś pozjadać wszystkie rozumy, a reszta plebsu ma cię tylko słuchać?
Spoko...
Nie myślałeś kiedyś o założeniu własnej partii?

pianoman napisał/a:
Możesz nam przypomnieć mistrzu?
W tefałenie powiedzieli, że pis jest be! Wiec na pewno jest!

Oho, jaka napinka, widać, że wybory się zbliżają
Lustracja ogólna, wyliczanie kto se kiedy konto założył...
Na PiS nie ma najmniejszego sensu głosować, bo to specjalisci od tematów zastępczych i moralnej hipokryzji. NIC dobrego nie zrobią jak dojdą do władzy, znowu tylko będą pseudopatriotyczne napinki, obciach zagranicą i rujnowanie budżetu nieprzemyślanym socjalem. Aha, no i lizanie pały biskupom, większe niż w tej chwili.

Na PiS nie ma najmniejszego sensu głosować, bo to specjalisci od tematów zastępczych i moralnej hipokryzji. NIC dobrego nie zrobią jak dojdą do władzy, znowu tylko będą pseudopatriotyczne napinki, obciach zagranicą i rujnowanie budżetu nieprzemyślanym socjalem. Aha, no i lizanie pały biskupom, większe niż w tej chwili.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie