Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BongMan 2011-09-29, 11:57 4
Kampf to jest walka. A on nie walczy tylko co najwyżej podskakuje.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-29, 12:12 8
Nie wiem czy to prawdziwa okładka, ale ta wstążka żałobna, to jakieś przegięcie pały... Zawsze wychodziłem z założenia, że to Jarek najwięcej zyskał na śmierci Leszka, a teraz gotów jestem stwierdzić, że to on ukartował całą tą katastrofę.

EDIT:
No tak, to jest prawdziwa okładka Szkoda, że nie ma jeszcze tupolewa i złamanej brzozy w tle.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-29, 12:15
Super R🤬acz napisał/a:

Nie wiem czy to prawdziwa okładka, ale ta wstążka żałobna, to jakieś przegięcie pały... Zawsze wychodziłem z założenia, że to Jarek najwięcej zyskał na śmierci Leszka, a teraz gotów jestem stwierdzić, że to on ukartował całą tą katastrofę.

Okładka jak najbardziej prawdziwa
Zgłoś
mirabelek76 2011-09-29, 12:18 20

podpis użytkownika

Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-29, 12:24 1
oglądaliście prestiż?
to było poświęcenie...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-29, 12:31
Ja p🤬le, wybory się zbliżają a na sadolu zaczyna się p🤬lenie o polityce.
Ja powiem tak, jak kiedyś wyborach wystartuje baba z k🤬sem to na nią zagłosuje, a tak to nie zmarnuje swojego głosu i nie oddam go na żadnego cudotwórce zbawiciela.
Zgłoś
artur_sz13 2011-09-29, 13:16
Co wam miejsce na liście na wybory na radnego w waszym blokowisku obiecali że takie gówna wklejacie?
Zgłoś
Zdzisław2002 2011-09-29, 15:43 1
może i Jarek ma naj🤬e we łbie ale przynajmniej nie jest zdrajcą jak Tusk...

podpis użytkownika

Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-29, 15:48 2
Dla Jarusia, to coś w ten deseń bym proponował:

Zgłoś
Pener 2011-09-29, 16:05 61

Zgłoś
zonk 2011-09-29, 16:17 25
L3gion92 napisał/a:

może i Jarek ma naj🤬e we łbie ale przynajmniej nie jest zdrajcą jak Tusk...

w jaki sposób Tusk zdradził ? Może jakieś dowody, argumenty ? Bo już mnie generalnie wk🤬ia takie p🤬lenie bez podstaw.
Zgłoś
Zdzisław2002 2011-09-29, 16:27 5
Polecam film na youtube "nocna zmiana" i siegniecie po niezalezne srodki komunikacjii,i wylaczenie na chwile TVNu czy innego szrotu gdzie manipuluje sie człowiekiem...

podpis użytkownika

Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-29, 16:30 1
artur_sz13 napisał/a:

Co wam miejsce na liście na wybory na radnego w waszym blokowisku obiecali że takie gówna wklejacie?

Po pierwsze o jakim radnym ty piszesz, po drugie nie każdy mieszka na blokowisku. Po trzecie zaś nie wstawiam tego z okazji wyborów, mam osobiście w dupie obecne partie polityczne. Wstawiłem to, gdyż Kaczyński wydał ową książkę.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-29, 16:57 23
L3gion92 napisał/a:

Polecam film na youtube "nocna zmiana" i siegniecie po niezalezne srodki komunikacjii,i wylaczenie na chwile TVNu czy innego szrotu gdzie manipuluje sie człowiekiem...

Nie oglądam TV. Obserwuję i oceniam, a to co widzę, to przestraszonych małych chłopców ze schizofrenią, którzy wszędzie węszą spisek i manipulacje. Żenada w c🤬j. Tak, jakby to było najważniejsze w dążeniu do władzy w Polsce. Co jak co, ale ta partia, na pewno nie posprząta burdelu po PO i sobie samych z zeszłej kadencji.

Oglądaj sobie, te swoje filmiki w "niezależnym środku komunikacji", którym wg. ciebie jest youtube .

p.s. To, że ktoś gardzi PiSem i wszystkim co z nim związane, nie oznacza, że jest zwolennikiem PO, czy nawet jakiejkolwiek innej partii...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie