👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ktoś się nieźle w Paintcie namachał (albo w...Wordzie, bo i takie przypadki bywały xd)...

jak dla mnie - tanie. zarówno obrazek jak i napisy na nim. ale nic nie mówie bo zaraz ktos powie: " wstaw lepsze jak taki mądry jesteś!!!"

Zaraz... to miało być śmieszne, czy jak... bo nie kapuję do końca...
raphael napisał/a:
jak dla mnie - tanie. zarówno obrazek jak i napisy na nim. ale nic nie mówie bo zaraz ktos powie: " wstaw lepsze jak taki mądry jesteś!!!"
![]()
wstaw lepsze jak taki mądry jesteś!!!

MaxKing napisał/a:
Przykro mi, obrazek jest tylko do pasa. Walenia gruchy nie będzie. A za twoje upośledzenie pod względem muzycznym nie odpowiadam.

MaxKing napisał/a:
Jak to ogóle płeć piękna podsumowała, nie musisz rozumieć

mogli chociaż napisy przyporządkować tak, żeby po "mrocznej stronie" tego "anioła" był Behemoth, a po tej jasnej Arka noego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie