👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niech wsadzą pół kraju do pierdla. Drugie pół niech przestanie płacić podatki ...

A myślicie że co będzie u nas? Jak ludzie wyjdą na ulicę, to nagle wszystko stanie się jasne. Będzie to wyglądać identycznie jak u nich, z tą różnicą, że nam z "bratnią pomocą" pospieszą niemcy, nie kacapy.
@Szron no tak masz racje, ale jak miałbym wybierać to wybrałbym UE, ale to jest moje zdanie, może kiedyś je zmienie jak mnie spałują za to że powiem głośno "pedał" albo nie zaprowadzę dziecka do szkoły.

Ruch w kolumnie powyżej 5 aut zakazany ? To do roboty rano nie ma co wstawać. Nie no to raczej jaja są

Szron napisał/a:
UE to taki sam kołchoz jak CCCP.
Porównywane UE z ZSRR świadczy albo o totalnej ignorancji, albo o czystej głupocie.
Gratuluję.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie