👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech nagrają "epkę" i zaczną sprzedawać - jedynka na OLiSie gwarantowana

tranzystor napisał/a:
Bo death metal jest najczęściej po angielsku i nie rozumiesz słów.
Angielski u mnie perfect

Zadi_ napisał/a:
Nie ma takiej ilości alkoholu, żeby r🤬ać taką świnię.
Nie przesadzaj, kto wybrzydza ten nie r🤬a, ile razy r🤬asz dziennie?
JA nie wiem, oni tak na serio? czy są po prostu chorzy? i nie wypada się śmiać tak jak z Kononowicza i tylko żenadę człowiek czuje z tych co go nagrywają, ktoś ich zna? i powie czy są chorzy czy po prostu debile?

@robson54321
No bo trzeba znać angielski niestety
Dla Polaczków nieosiągalny
robson54321 napisał/a:
Ee tam, od razu smutnych.. po prostu nie rozumiem jak można słuchać takiego depresyjnego gówna, żeby to jeszcze jakieś przesłanie miało..
No bo trzeba znać angielski niestety

Dla Polaczków nieosiągalny

robson54321 napisał/a:
Hehe ah Ty żartownisiu![]()
śmieszek heheszek![]()

"Zagrożeniem jest Bóg, TAK!, rozejrzyjcie się wokoło.
Alkoholizm, Narkomania, Nadużycia seksualne - Ta moc jest potrzebna!"
- Jan Paweł II Papiesz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie