👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co mnie ma niby boleć? nie słucham metalu tylko rock n' roll
Chciałem tylko zgasić Twoje próby baitu i poniekąd mi się udało
Rzucam papajem bo widzę, że ci się spodobał
Także ten no, przegrałeś

Chciałem tylko zgasić Twoje próby baitu i poniekąd mi się udało

Rzucam papajem bo widzę, że ci się spodobał

Także ten no, przegrałeś

A mnie jebie czego słuchacie, więc miziajcie się gustami muzycznymi na PW
robson54321 napisał/a:
Dziękuję![]()
Hej robson54321 mam do ciebie pytanie: na tym teledysku (jeśli o tym gównie można tak powiedzieć) to jesteś ten gruby z dłuższymi włosami czy ten chudy krótko obstrzyżony.

KlinikaAborcyjna napisał/a:
Hej robson54321 mam do ciebie pytanie: na tym teledysku (jeśli o tym gównie można tak powiedzieć) to jesteś ten gruby z dłuższymi włosami czy ten chudy krótko obstrzyżony.
![]()
A czy ja powiedziałem, że mi się to podoba? Żenada straszna, ale jakoś się tak zgadało o czym innym

super ! bardzo podoba mi się się ten utwur jak i bzmienie głosu głuwnej wokalistki ! uwarzam, że jest to pszyszłość naszej pieknej polskiej muzyki
bravo ! oby takich utalentowanych artystuw było wincej

@elfis płacę mu od każdego posta 2,5 zł. Jak zaorał to 3,7 plus Vat. Do tego Soros mu płaci tantiemy, a Donald Tusk odprowadza za niego KRUS do urzędu i rozlicza dopłaty z Unii. Poza tym, gdy w Monopoly jego pionek przechodzi przez metę, dostaje z banku 400$. Ogólnie rzecz biorąc wychodzi na rękę jakieś 120 zł dziennie plus podatek od wzbogacenia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie