👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciężko im będzie wyprzeć z rynku Belarusy, ale trzeba trzymać kciuki za polski produkt.

Mój dziadek kupił swojego c 330 jak miałem 6 lat.Pamiętam jak po niego jechaliśmy. Teraz mam 38 i ten ciągnik nadal jest w ciągłej pracy. To jest maszyna

@up
To nic. Mój dziadek kupił w 1968 roku T-25 Władimirec - do dziś jeździ i działa. Co jakiś czas tylko trzeba uszczelkę pod głowicą wymienić.
To nic. Mój dziadek kupił w 1968 roku T-25 Władimirec - do dziś jeździ i działa. Co jakiś czas tylko trzeba uszczelkę pod głowicą wymienić.

I to jest świetna reklama, na rynek ogólny. Widać, że się starają, Afryka jest rynkiem zbytu to i zarobek jest. A Ursus sam w sobie jest prosty w budowie i nie każdy model jego ciągników ma te śmieszne normy spalin.
Oby tak dalej
Oby tak dalej

kaiel napisał/a:
świat by zaorał tym ursusem zanim to się zbuforuje
Nagrałbym filmik o tym jak bardzo mi was nie żal, że mi filmiki działają bez ładowania, ale nie bylibyście w stanie go obejrzeć, przez swój gówniany internet.
Ursus ma moc, ale i tak wolałem T25, za chłodzenie powietrzem. :v
ta reklama to majstersztyk marketingu! ten głęboki ukryty sens! - z naszym traktorem pracuje się tak jak był byś murzynem. Nic się nie narobisz a będzie zrobione
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie