📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ile balonów zginęło... filmik ociekający sadyzmem, nie powiem
ps. wrzućcie jeszcze coś z Hanny Montany bo dawno nie było
ps2. od siebie wrzucę też balony:

ps. wrzućcie jeszcze coś z Hanny Montany bo dawno nie było
ps2. od siebie wrzucę też balony:

przeczytalem jezdzi po balkonach
znaczy sie popierdla po balkonach ;d
znaczy sie popierdla po balkonach ;d
Też tak kiedyś jeździłem, ale potem poszedłem do gimnazjum i już byłem zbyt mądry na takie wygłupy.
kamil66 napisał/a:
Też tak kiedyś jeździłem, ale potem poszedłem do gimnazjum i już byłem zbyt mądry na takie wygłupy.
Które gimnazjum specjalne?
edge napisał/a:
Które gimnazjum specjalne?
Panie woźny, niech pan nie udaje!

kamil66 napisał/a:
Przyjęli z odwołania w rejonowym w końcu?;>
Spoko mają zabawę, ale mogli te balony wodą napełnić.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie