👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tego, co widzę to sterowanie pewnie nie należy do najłatwiejszych, ale podoba mi się koncept.

Symulacja zlotu użytkowników sadistica
…
żartuje, w rzeczywistości to byłaby gra o kucyku Pony
…

Nie ma co negatywnie ocenić. Czekamy na wersje rozwojowa
Na Mount&Blade ludzie tez sapali i mamy teraz
Co? Mega symulator !

Na Mount&Blade ludzie tez sapali i mamy teraz
Co? Mega symulator !
Gra nie jest k🤬a za darmo tylko ma demo jak 80% gier na steam w dzisiejszych czasach.. Jakoś trzeba sobie robić reklamę jak się jest małym deweloperem.
A Polską grę "Sadist" z 2003 roku znacie? Totalna pixeloza ale mimo wszystko wciąga....

Hellish Quart polecam
Też za darmo, bo jeszcze się rozwija, ale jest już ze dwa lata przed tą

trytodie napisał/a:
Symulacja zlotu użytkowników sadistica
…
No k🤬a nie sądzę.

jest coś lepszego co nazywa się boneworks a wcześniej była inna podobna gra

zwierzak30 napisał/a:
No k🤬a nie sądzę.
Zwierzak a to nie czasem symulator życia w mieście Łódź?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie