Typowe dla Holendrów, centymetr śniegu i koniec umiejętności jazdy.

Zasadniczo to u nas jest wszystko na wyższym poziomie - zaradność ludzi, pracowitość i zwykła wiedza o świecie. Zachodnie społeczeństwa to banda cip i półgłówków którym od dobrobytu i braku używania mózg zanikł.
Rzekłem.
Właśnie dlatego to z zachodniej Europy jeżdżą do nas miliony ludzi na zmywak. Chcą zakosztować życia na wyższym poziomie.
Nowa wersja Amfibii
Niestety poszło na dno ..
No coś Ty...
Kontynuuje podróż pod wodą.
To nowy etap w rozwoju amfibii- amfibia podwodna.
Zasadniczo to u nas jest wszystko na wyższym poziomie - zaradność ludzi, pracowitość i zwykła wiedza o świecie. Zachodnie społeczeństwa to banda cip i półgłówków którym od dobrobytu i braku używania mózg zanikł.
Rzekłem.
Jak ja uwielbiam, gdy polskie ego wchodzi tak mocno. Przecież jesteśmy alfy i omegi świata a cała cywilizacja padła by bez Polaków :v
Ty sam nie czaisz tego, że gdyby nie zachodnia Europa to Polska nadal byłaby trzecim światem w którym mentalnie tkwi a gospodarczo nie tak dawno z niego wyszła. A co my wypracowujemy? Nie wiadomo, czy w ogóle będzie emerytura dla Ciebie w tym kraju.
Trochę za poważnie do tematu podchodzisz... ale w sumie masz rację

Ty sam nie czaisz tego, że gdyby nie zachodnia Europa to Polska nadal byłaby trzecim światem w którym mentalnie tkwi a gospodarczo nie tak dawno z niego wyszła. A co my wypracowujemy? Nie wiadomo, czy w ogóle będzie emerytura dla Ciebie w tym kraju.
Właściwie to zachodnia europa cały czas próbuje z nas robic trzeci swiat, jeśli sądzisz ze zalezy im na rozwinietej Polsce, to faktycznie mentalnie tkwisz w trzecim świecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie