Do mnie również , przydały by sie foty z instrukcja

podpis użytkownika
Jak upadnę to wstanę- a wtedy Ty masz przej🤬e !!!

mi się wydaje że to się kręci i trzeba to sobie przystawić tak żeby te łopatki uderzały o łechtaczkę;]
luki24 napisał/a:
mi się wydaje że to się kręci i trzeba to sobie przystawić tak żeby te łopatki uderzały o łechtaczkę;]
Tez tak pomyślałam i dlatego nie przemawia to do końca , być może ma jeszcze inne zastosowanie , chociaż ciężko się doszukać .
podpis użytkownika

Modliszka, czemu nie przemawia? Przecież łechtaczka jest wrażliwa na pieszczoty, moim zdaniem powinno sprawiać przyjemność
luki24 napisał/a:
Modliszka, czemu nie przemawia? Przecież łechtaczka jest wrażliwa na pieszczoty, moim zdaniem powinno sprawiać przyjemność
Tak , ale co wiesz o materiale z jakiego jest to wykonane ?? a jesli to zwykły plastik ?
podpis użytkownika

Modliszka napisał/a:
Tak , ale co wiesz o materiale z jakiego jest to wykonane ?? a jesli to zwykły plastik ?
Ostatnia fotka pokazuje ze z miekkiego tworzywa, prawdopodbnie podobnego do tego na wibraotrach... może można to wykorzystyweać w współudziale normalnego wibratora... Wszystko zależy od inwencji twórczej kobiety

Modliszka, no jeśli to zwykły plastik to raczej sprawi ból, myśle jednak że to coś miękiego będzie. Profilowane na kształt języka, może to taki zestaw do minety;]
Modliszka napisał/a:
W takim razie jest to tylko dla sadystek

Sub _ Zero napisał/a:
W takim razie jest to tylko dla sadystek![]()
Pod warunkiem że innej kobiecie będziemy to "aplikować"

podpis użytkownika
luki24 napisał/a:
tez tak myslę

i dlatego nie przemawia do do mnie.
mało finezyjne i ani-ani z językiem sie nie da porównać...
Cunnilingus nie polega tylko na klepaniu ozorem po łechtaczce, nie?
ja bym czegos takiego nie kupiła

to jakis automatyczny "minetochlap"
podpis użytkownika
Sadistic uczy i bawi.
Sub _ Zero napisał/a:
Dla sadystek nadawałoby się wtedy kiedy zamiast plastiku były by żyletki:P

Dla sadystek nadawałoby się wtedy kiedy zamiast plastiku były by żyletki:P