Chcesz mieć fajne auto ale nie masz kasy ? A może bank ci powiedział zebyś sp🤬alał bo i tak nie dostaniesz kredytu ?
Nie łam się i zainspiruj metodami, które były stosowane przez poprzednie pokolenie
ps: jeśli rzeczywiscie mercedes ich podj🤬 z tymi listami to c🤬j mu w dupe, denuncjatorowi j🤬emu ...
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2016-12-09, 23:38
Pff teraz zasypują mailami i wiadomościami na portalach społecznościowych, że matka z dzieckiem itp i żeby oddać za darmo
Komuno wróć.. tak wielu chciałoby powrotu do tych wspaniałych czasów.
podbieranie spod ziemi ropy dzisiaj tez ma miejsce przez ruskich

więc nic sie nie zmieniło
wyślijmy listy po nowe auta!!!!
vass
2016-12-10, 1:19
maciekmidian dokładnie, te listy nigdy nie przekroczyły granicy Polski.
A w Mercedesie nawet by ich nie czytali tylko od razu kibel, bo by pomyśleli, że to prowokacja.
wstyd. Ten co naprawdę potrzebuje nie żebra tylko działa by coś mieć ot co taka prawda
konto usunięte
2016-12-10, 11:18
@up
Znając realia PRLu listy faktycznie nigdy nie doszły do koncernu, ale jednocześnie wątpię, aby to były prawdziwe prosby. Raczej zagrywka aby zdyskredytowac żebraczy konsumpcjonizm i zażenowac publikę, o czym swiadczy fakt, ze takie gówno pokazali w DT.
Mam mercedesa służbowego.
Nie różni się jakością od reno czy fijata.
jakość Mercedesa była 20 lat temu, dziś to legenda.
Bajka.
Presty napisał/a:
Mam mercedesa służbowego.
Nie różni się jakością od reno czy fijata.
jakość Mercedesa była 20 lat temu, dziś to legenda.
Bajka.
No tak, na przykład taka s klasa jest na równi z fiatem pandą
konto usunięte
2016-12-11, 0:40
hellbwoi napisał/a:
Komuno wróć.. tak wielu chciałoby powrotu do tych wspaniałych czasów.
Przecież już następuje powrót komuny, wiadomości nie oglądasz? Niektórzy daliby sobie rękę odrąbać, żeby inny miał gorzej.