Są nowe fakty dotyczące czeczeńskich terrorystów z Bostonu. Możliwe, że w organizację zamachów zaangażowana była także żona Tamerlana Carnajewa. Kobieta kontaktowała się z mężem chwilę po zamachu, jednak nie zgłosiła tego policji. Informacje na ten temat zebrał w Nowym Jorku Mariusz Max Kolonko.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:24
Są nowe fakty dotyczące czeczeńskich terrorystów z Bostonu. Możliwe, że w organizację zamachów zaangażowana była także żona Tamerlana Carnajewa. Kobieta kontaktowała się z mężem chwilę po zamachu, jednak nie zgłosiła tego policji. Informacje na ten temat zebrał w Nowym Jorku Mariusz Max Kolonko.
nie dosyć że obraz ch*jowy to jeszcze dźwięk tylko w lewej słuchawce, tak ciężko wrzucić jakiś konkretny filmik?
Max pisze artykuły dla poważnych gazet jak np huffington post więc zamknąć ryje. PS: Na yt nawet mi się jeszcze ten filmik nie pojawił.
Ja wiem jak się nazywa taki terrorysta... Niejaki Osama... znaczy się Obama
Z jakiej czeczenii oni są? Przecież wszyscy wiedzą, że oni pochodzą z Czechosłowacji, która należy do ruskich...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie