Nie ma sprawy jak im nie pasują krowy to same mogą mleko dawać . W czym problem , do zapładniania znajdą się chętni i do dojenia też nie braknie
Dla mnie to mogą żreć nawet gówno,to wolny kraj . A ja kawę z mlekiem i tak będę pił ,bo lubię.
Ej no. Ja uwielbiam mleko tradycyjne i nie popieram opisu!
Fuuuj.
Protestuję przeciwko mleku człowieka!
W sumie idzie do tego zwalić. Piwko
Fuj jeszcze im z p🤬dy leci co za oblesne k🤬y...
Zainteresowanie protestem wprost gigantyczne. W warszawie na patelni też stoją różnego rodzaju pojeby umysłowe z transparentami typu. Jezus królem Polski, czy stop ukranizacii. Takie samo zainteresowanie a co gorsza nawet cycków nie pokazują.
podpis użytkownika
Ten kto pisze "Upadlina"
Czopkiem w dupie jest Putina.
BękartProboszcza napisał/a:
Jak nie lubią zwierzęcego to mogę im zaoferować świeże mleczko z kutanga i pyszny serek ementaler spod napletka
Może dlatego że wyniosłeś to z autopsji posługi u proboszcza XD
Niczego ambitniejszego nie można było się spodziewać po zmywarkach jedyne co mają do zaoferowania to cyce😁
Damianos88 napisał/a:
Niczego ambitniejszego nie można było się spodziewać po zmywarkach jedyne co mają do zaoferowania to cyce😁
Co maja? Bo nie widze by mialy cycki
Kto finansuje te uszkodzone zmywarki?
Baronessa napisał/a:
Od lewej:
1. Twarz 7/10 Cyce 4/10
2. Twarz 6/10 Cyce 5,5/10
3. Twarz 6/10 Cyce 9/10
4. Twarz 8/10 Cyce 3/10
3 - najlepsze doje (sylikony?), 4 - twarz modelki
Sylwetki podobne. Dla mnie za chude.
Pierwsza od lewej 7/10 za twarz? Chyba po majówce jeszcze cię trzyma... Już z daleka widać, że brzydka jak noc, chyba, że takie lubisz
Black_Hole napisał/a:
Może dlatego że wyniosłeś to z autopsji posługi u proboszcza XD
To nie to twojej starej to bardzo samakuje , tak mi mówi
Generalnie mleko ludzikom jest nie potrzebne do życia. Kto chce i wie nie pije. Kto ma wyj🤬e jajca to pije. Nie trzeba z tym wychodzić na ulice. Jak z LGBTQ i innymi gownami
[ Dodano: 2025-05-05, 17:08 ]
Tak samo z wegetarianami, chcesz wp🤬lac trawę to wpeordalaj, innych nie przymuszaj
Większość aktualnych mieszkańców Europy nie będzie miała potomstwa za sto lat, co tu więcej gadać. Sp🤬olenie umysłowe na potęgę, ludzie z rozumem dziecka czy góra nastolatka a mają po 30 czy 40 lat. Afryka i Azja nas zjedzą i zasiedlą, tylko czekają by nam się odegrać za niektóre sprawy. I nie będzie żadnego skomlenia typu "my nie mieliśmy kolonii" itd, tylko wszyscy Biali demokraci tak samo oberwą. Sami kopiemy sobie grób.
pawelx napisał/a:
Część ludzi cierpi na różne schorzenia psychiczne . Oddać je na kurację muslimom , albo jakimś murzynom .
Nawet niedoj🤬ej baby nie oddał bym c🤬kowi.
[ Dodano: 2025-05-05, 20:05 ]
JoSeed napisał/a:
Ej no. Ja uwielbiam mleko tradycyjne i nie popieram opisu!
Fuuuj.
Protestuję przeciwko mleku człowieka!
Czemu ? Nigdy nie próbowałem ale z chęcią spróbuje ;p
MysteryMan napisał/a:
Nawet niedoj🤬ej baby nie oddał bym c🤬kowi.
Czemu ? Nigdy nie próbowałem ale z chęcią spróbuje ;p
A weee... 🤢