Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
Stary_Pierwiastek 2025-05-04, 21:50 13
Nie wiem czy znajdą się chętni do zapładniania tych jałówek.
Krowom nie trzeba płacić alimentów.
Zgłoś
BękartProboszcza 2025-05-04, 22:01 13
Jak nie lubią zwierzęcego to mogę im zaoferować świeże mleczko z kutanga i pyszny serek ementaler spod napletka
Zgłoś
ufok 2025-05-04, 22:01 4
Ta druga od prawej wykarmiłaby mlekiem dwie afrykańskie wioski .
Zgłoś
pawelx 2025-05-04, 22:18 5
Część ludzi cierpi na różne schorzenia psychiczne . Oddać je na kurację muslimom , albo jakimś murzynom .
Zgłoś
Baronessa 2025-05-04, 22:23 8

Od lewej:
1. Twarz 7/10 Cyce 4/10
2. Twarz 6/10 Cyce 5,5/10
3. Twarz 6/10 Cyce 9/10
4. Twarz 8/10 Cyce 3/10

3 - najlepsze doje (sylikony?), 4 - twarz modelki
Sylwetki podobne. Dla mnie za chude.
Zgłoś
JanXXIV 2025-05-04, 22:24 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nowynick 2025-05-04, 22:56 1
Ja tam popieram te formy protestu. Wege czy eko się od tego nie zrobię, a młode cycki to młode cycki jakie by nie miały przekonań
Zgłoś
juderaus 2025-05-04, 23:02 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
majeńka 2025-05-05, 1:18 3
Nie wiem czy wiecie, ale większość ludzi naszej rasy (i zresztą większości ras) nie będzie w pełni zdrowa na diecie wegańskiej. Na wegetariańskiej wszystko ok.

Żresz mięso? Ok. Pijesz mleko czy jesz ser? Ok.

Jak na razie chyba tylko w Belgii karmienie dzieci samymi chwastami jest nielegalne jeśli nie spowoduje to śmierci albo kalectwa; we Włoszech próbowali ale ustawia nie przeszła — ale to sprawa polityczna. Nie rozumiem czemu produkowanie dzieci "tylko" głupszych lub opóźnionych w rozwoju ale żywych miałoby być dobre. Albo karmienie tym dorosłych.

Nie pamiętam szczegółów a już godzinę zmarnowałam na czytanie, jeśli kogoś to interesuje mogę spróbować sobie przypomnieć co to było. W każdym razie, coś tam coś tam zidentyfikowano nawet konkretny gen który pozwala na gorszą lub lepszą tolerancję diety bez żadnych składników zwierzęcych.
Zgłoś
Adamlosss 2025-05-05, 2:04
Czego u nas takie sezonu nie stojo we wsi
Zgłoś
CelnikJudasz 2025-05-05, 2:17 4
Zutylizować te lewackie kórwy.
Zgłoś
PanWladca 2025-05-05, 7:11 1
Dziś szczytem zaszczytu jest konto ba TikToku, foty z eko protestu. Raptem 20 lat temu to było wygranie olimpiady, wernisaż plastyczny czy fotograficzny.

Strach pomyśleć co będzie za 20 lat....
Zgłoś
BękartProboszcza 2025-05-05, 7:16 2
CelnikJudasz napisał/a:

kórwy.

Ale żeś błysnął, ty też na tej weganskiej diecie dla niedorozwojów
Zgłoś
Janko 2025-05-05, 7:59
Pojebow na tej ziemi nie brakuje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem