👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowoczesna armia niemiecka czeka na komendę: pierwszy szereg dupę wypnij, szereg drugi zapnij!
Jednak to szok, że Niemcy prawie zawojowali Europę, a teraz co się z nimi porobiło. Nawet pajacowaniem tego nie można nazwać.
kozak
czy następną komendą po niej jest nakaszleć w mordę wizytującemu ?

Aż się łezka w oku kręci, tak pięknie rozj🤬 porządną armię potrafią tylko lewacy.
Jeżeli boją się małego wiruska, to jak będą walczyć z agresorami?
"Szanowny wrogu, proszę założyć maseczkę, inaczej nie podejmiemy walki"?
"Szanowny wrogu, proszę założyć maseczkę, inaczej nie podejmiemy walki"?
AndyDy napisał/a:
Nowe Komando w niemieckim Wojsku....
Znaczy "nowa komenda", tak...?

CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
Znaczy "nowa komenda", tak...?
Masz rację, autokorektura jest winna.

Kriski napisał/a:
Aż się łezka w oku kręci, tak pięknie rozj🤬 porządną armię potrafią tylko lewacy.
tudzież żołnierze radzieccy... chociaż w sumie to też lewacy byli tylko bardziej klasyczni

nowynick napisał/a:
tudzież żołnierze radzieccy... chociaż w sumie to też lewacy byli tylko bardziej klasyczni
Mylisz euro socjalistów z ruskimi komunistami.
Bedą walczyć przeciwko zaszczepionym armiom i to w maseczkach z zachowaniem odstepu

"Maski włóż" to był w Niemczech dość popularny slogan parę lat temu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie