👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:16

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@NaughtyBear, weź słownik do rączki i sprawdź co znaczy określenie "ignorant".

ciekawi mnie kiedy bedzie wrzutka pod tytulem "ukradziono policyjne porshe" lub "policyjne porshe zniszczone\bralo udzial w wypadku" etc.
mam nadzieje, że im te porshe cygani obszczają
podpis użytkownika
khekhekhe

ta dyskutujcie sobie idioci dalej o czymś co naprawdę jest tylko reklamą jakiegoś show motoryzacyjnego, gratuluje ogaru i czytania ze zrozumieniem
I elegancko każde większe miasto powinno mieć w policji takie gabloty poza tym w Czechach strasz miejska dostała doge amertkańce i zajebiście niech łapiom piratów drogowych
Przecież te auta są na cywilnych blachach, wiem że nieoznakowane mogą takowe posiadać, ale oznakowane? hmm.. być może się mylę, ale to chyba jakaś ściema

Policja jest mafia i ukraść auto
Ale samo policja udaje ukrasc samochod, ogolnie.. i Co ?
Pewno tak Policja mafia !!!!!!!!!!!!
Lepiej jak policja złapie to auto otwarte i igly na droga a policja juz przegrac opon nie moze jedzie

Ale samo policja udaje ukrasc samochod, ogolnie.. i Co ?
Pewno tak Policja mafia !!!!!!!!!!!!

Lepiej jak policja złapie to auto otwarte i igly na droga a policja juz przegrac opon nie moze jedzie

up
kolego polecam zmienić dilera albo przynajmniej brać pół tego co masz..
kolego polecam zmienić dilera albo przynajmniej brać pół tego co masz..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie