👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak, pokażcie mi radiowóz na numerach miastowych.. Nie wiem jak wy ale ja myślałem że zaczynają sie na "H" ale co ja tam się znam...
autokult.pl/2013/03/27/polska-policja-w-porsche-raczej-nie-wideo?utm_s...
autokult.pl/2013/03/27/polska-policja-w-porsche-raczej-nie-wideo?utm_s...
Teraz już widzimy zyski policji z fotoradarów, które ostatnim czasem się rozmnożyły na drogach

Nie ma się co spinać, radiowozy oznaczone mają rejestracje na h (np hpp) i nie mają kogutów.
Może i fejk, ale jakby za mną jechali to bym nie łamał przepisów.

Każdy ciśnie po policji, jakie piękne spiny
Ślepi jesteście? Nawet nie mają rejestracji policyjnych. To tylko naklejka, nie ma kogutów nawet.
Poczytajcie i wyluzujcie gacie bo za mocno tutaj Was cisną
autokult.pl/2013/03/27/polska-policja-w-porsche-raczej-nie-wideo

Poczytajcie i wyluzujcie gacie bo za mocno tutaj Was cisną

autokult.pl/2013/03/27/polska-policja-w-porsche-raczej-nie-wideo

Też myślę, że ma to związek z weekendowymi targami "motor show" w poznaniu

Dla nie wtajemniczonych to pojazdy które będą prezentowane na Motor Show
A nie radiowozy policyjne

nygas232, no jest czym się podniecać , na takim zadupiu jak PL nie na co dzień spotyka się takie samochody , a wogule oklejone w policyjne naklejki itp , w moim mieście nadal śmigają polonezem...
Wszyscy co uważają, że to reklama na motorshow czy inne gówno są tępi.
Na filmiku samochody podjeżdzają pod komisariat, koło Auchan Komorniki, mieszkam obok.
Samochody są na blachach PO bo jeszcze nie są przerejstrowane na policje, tylko testowane, tak samo miały na początku Alfy kupowane w ACM-MariCar.
Na filmiku samochody podjeżdzają pod komisariat, koło Auchan Komorniki, mieszkam obok.
Samochody są na blachach PO bo jeszcze nie są przerejstrowane na policje, tylko testowane, tak samo miały na początku Alfy kupowane w ACM-MariCar.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie