Ja wiem, że pranki sranki i w ogóle ale można się pośmiać.
Jak wszyscy wiemy jabłko w nowym szajsfonie zaprezentowało bezprzewodowe słuchawki.
No więc czas na sranki:
(angielski na poziomie szkoły podstawowej wymagany)
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie są chyba Amerykanie, akcent jakiś dziwny
australia albo nowa zelandia, prędzej australia
Chyba brytole ale głowy bym nie dał.
Na pewno nie hamburgery ani Kanadyjczycy.
Australia niemożliwe bo oni mają teraz zimę a za zielono wszędzie i za ciepło.
podpis użytkownika
Robienie z przeciętnych amerykanów debili to jak zabieranie dziecku cukierka, niby cieszy ale jakoś nie wypada
konto usunięte
2016-09-27, 22:20
Koleś jest Brytyjczykiem z londyńskim akcentem, a gdzie i kogo wkręca, to nie ma większego znaczenia. Głupota nie ma narodowości.
zacytuje L.S.Churchilla ,, Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest pięciominutowa rozmowa z przeciętnym wyborcą"
podpis użytkownika
Gziu
2016-09-28, 8:04
Apple mógłby nasrać do opakowania po paście do zębów, dorzucić swoje logo a fani marki i tak by tym szorowali ryje i się podniecali, że świetnie pachnie i w ogóle innowacja w myciu zębów
Swojego czasu dawno, dawno kupiłem ipoda takiego z wyświetlaczem mono i kółkiem do nawigowania i powiem że to było dobre, jakość super w porównaniu z konkurencyjnymi odtwarzaczami jakie były dostępne na rynku. Następnie, już po latach , kupiłem kolejnego. To był model 4 chyba. I ten już na tle konkurencji, nie wyróżniał się już zupełnie niczym. Apple było nową jakością ale to już historia. Dzisiaj wg. mnie te wszystkie produkty, czy to apple, samsung są na zbliżonym poziomie.