👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo dla Grabowskiego, ale za role w Kiepskich postawiłbym i z przyjemnością sfilmował wypicie pół litra szczyn!

Mi grabowski bardziej odpowiada w rolach typu "pitbull" niż w kiepskich

@Rems
Sztuką nie jest być głupim-sztuką jest udawać głupiego
piwo Panie Andrzeju za całokształt
Sztuką nie jest być głupim-sztuką jest udawać głupiego
piwo Panie Andrzeju za całokształt

Co do Grabowskiego to taka anegdota.
Kupel kiedys na rynku zobaczyl Grabowskiego zawołał do niego ferdek widocznie "ferdek" nie byl w najlepszym nastroju bo sie cofnął do niego i dostał tkz liścia.
Kupel kiedys na rynku zobaczyl Grabowskiego zawołał do niego ferdek widocznie "ferdek" nie byl w najlepszym nastroju bo sie cofnął do niego i dostał tkz liścia.
kuba9458 napisał/a:
Urzekla mnie twoja historia, gdyby to byl pudzian to twoj Kupel juz by nie żyłCo do Grabowskiego to taka anegdota.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie