Jako że w poniedziałek idę na egzamin teoretyczny na prawo jazdy rozwiązuje sobie testy (nowe przepisy+testy w Kłodzku od 2 grudnia 2013) Po 4 miesiącach olewania prawa jazdy czas to zrobić. Oto jedno z wielu głupich pytań w testach.
I tak pewnie wyląduje w sucharach szkoda.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-14, 18:14
konto usunięte
2013-12-14, 18:32
Pytania są rzeczywiście fajne np. "Czy podczas otwierania drzwi w samochodzie trzeba zachować ostrożność?" odpowiedź brzmi NIE, albo co jest obowiązkowym wyposażeniem - gaśnica, trójkąt czy apteczka? Można zaznaczyć tylko jedno...
Do tego są pytania z mechaniki np. w jakiej temp. gotuje się płyn hamulcowy, jakie wymiary mają tablice i ogólnie o podzespoły i pierdoły. Ja zdałem ale współczuję tym co mają to przed sobą
MCL
2013-12-14, 18:35
Przestać jęczęć pytanie jest debilne ale logiczne i dostaniesz za nie kolejne punkty do zdania. Uważam że obecna forma prawa jazdy jest dobra, bo eliminuje debili i łosiów, którzy uczą się pytań na pamięć, a potem na drodze nie wiedzą co się dzieje
konto usunięte
2013-12-14, 18:44
@sqnk. Policzyłem Twoje posty i nie masz ich 16777214, tylko 99. Pozdrawiam,
kuamco!
Na (bo zjeżdżasz w lewo) skrzyżowaniu bez świateł:
A: PrzePuszczasz pieszego
B: Czekasz, aż pieszy zrezygnuje z wystawiania macki na drogę.
C: Zwalniasz i obserwujesz trasę.
D: Rozjeżdżasz idiotę, który widząc sieć komunikacji nie potrafi się zdecydować.
Zakładam, że jedziesz 50 Km/h przy ładnej pogodzie
Zdawąłem kilka dni temu na Ciężarówki teorię i mialem pytanie czy kierowca jest zoobligowanyy do zachowywania ciaglej ostrożności ja jako przyszly kierowca wielkiego ciężkiego auta zaznczyłem ze TAK dpowiedz mnie nieco zaskoczylo. Autentyczne pytanie dostępne na płytce z testami grupy image.
konto usunięte
2013-12-14, 19:27
konto usunięte
2013-12-14, 19:43
Ojej nie da się już wykuć pytań, tylko trzeba pomyśleć, więc płacz?
Prawda jest taka, że wiele z tych nowych pytań jest z dupy. Ja się ciesze, że zrobiłem prawo jazdy kilka lat temu.
P.S Powiedzcie mi czy teraz też są bezterminowe prawa jazdy czy na czas określony?
@UP, już nie ma czegoś takiego jak prawo jazdy bezterminowe.