Jako że w poniedziałek idę na egzamin teoretyczny na prawo jazdy rozwiązuje sobie testy (nowe przepisy+testy w Kłodzku od 2 grudnia 2013) Po 4 miesiącach olewania prawa jazdy czas to zrobić. Oto jedno z wielu głupich pytań w testach.
I tak pewnie wyląduje w sucharach szkoda.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-14, 12:05
@up
polecam UK - tydzień zachodu MAX bez tępych formalności
ew. polecam niektóre stany USA - tam to jest (lub była parę lat temu) kwestia 15 minut

tak tam kuzyn zdawał.
@up to ja dodam do tego Szwajcarię. Sam zdałem bez problemu u nas, ale moja ciotka chyba z 5 razy została oblana, wyjechała do Szwajcarii do pracy i tam zrobiła na luzie.
konto usunięte
2013-12-14, 13:00
i co pewnie odpowiedziałeś że nie
konto usunięte
2013-12-14, 13:25
raf-ret napisał/a:
i co pewnie odpowiedziałeś że nie
nie widzisz zaznaczonego "TAK"?
konto usunięte
2013-12-14, 13:57
Dobra rada czekaj z odpowiedzią do samego końca. Przeczytaj 3 x pytanie. Bo czasami są tak debilnie sformułowane że człowiek się staje się pewny iż możliwe jest minusowe IQ.
sqnk
2013-12-14, 14:47
konto usunięte
2013-12-14, 15:05
sqnk
2013-12-14, 15:45
enjoypoznan, hehe to jakis blad ale ch z tym niech sobie jest raczej niemozliwe walnac tyle postow
konto usunięte
2013-12-14, 17:57
@sqnk
Gowno prawda ze nie do zrobienia...
W UK o ktorym tak mowicie ze latwo, wlasnie sa takie "sztuczki" i co? i ludzie zdaja i lepiej to oddaje to co dzieje sie na drodze niz krecenie 8 po 30 razy. I nie motor a motocykl
konto usunięte
2013-12-14, 18:13
skąd wziąć te pytania do ćwiczeń?