👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie widzisz śmierć?
Jest taki termin w biologii- METAMORFOZA (inaczej przeobrażenie). Widzę, że temat jest ci obcy, więc poczytaj o tym trochę, powinno cię zaciekawić.
PEACE!
Jest taki termin w biologii- METAMORFOZA (inaczej przeobrażenie). Widzę, że temat jest ci obcy, więc poczytaj o tym trochę, powinno cię zaciekawić.
PEACE!
ale jakie sobie miejsce do przeobrażenia wybrał; mięciutka srajtaśma, miłe zapachy...
~Krzysztov
To może być firanka , a Tobie się wszystko ze srajtaśmą kojarzy
.
To może być firanka , a Tobie się wszystko ze srajtaśmą kojarzy

obojętnie w jakiej postaci, czy przed czy po przeobrażeniu to i tak bym zabiła pewnie

@up, nie chce cie martwić ale ten robak prawdopodobnie nie ma nawet 2 cm. porównując swoje przyrodzenia do tego insekta stawiasz się w dość niezręcznej sytuacji.
SkeTcHeR napisał/a:
~Krzysztov
To może być firanka , a Tobie się wszystko ze srajtaśmą kojarzy.
wg mnie jeśli ktoś ma takie firanki to ma okna do dupy

(choć może to też być rolka ręczników papierowych)
SkeTcHeR napisał/a:
~Krzysztov
To może być firanka , a Tobie się wszystko ze srajtaśmą kojarzy.
Widzisz coś przez takie firanki?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie