Kupujesz drona i w ten sam dzień niespodziewanie pada bateria. Ale cóż za poświęcenie gościa
Akcja od 0:30
J🤬y trzyma napięcie pomimo spadku napięcia.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Pewnie usłyszał od rodziców: "Jak zepsujesz, to idziesz do pracy".
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
k🤬a nie rozumiem ludzi ktorzy po zakupie jakiejkolwiek zabawki sa zdziwieni ze bateria pada... przeciez k🤬a przewaznie baterie sa rozladowane od nowosci, tyle juz jest tej technologi na swiecie a wiara dalej zdziwiona w c🤬j
pytanie: czy w kontrolerach do tych dronow nie ma jakiejs kontrolki, ktora pokazywalaby stan baterii, albo przynajmniej ostrzegala o jej niskim poziomie?
K................0
2015-01-08, 22:40
maryjanos napisał/a:
pytanie: czy w kontrolerach do tych dronow nie ma jakiejs kontrolki, ktora pokazywalaby stan baterii, albo przynajmniej ostrzegala o jej niskim poziomie?
w tych tanich zabawkach dla mas nie ma
A w kieszeni Srajfon
podpis użytkownika
Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.
zamiast kupić kurtke i buty to kupił drona więc się nie dziwcie że ryzykował życie
p................y
2015-01-08, 23:36
____
2015-01-08, 23:41
@up
w opcji za 1100euro i korzystaniu z iphone, pokazuje stan baterii oraz obraz. Producent informuje o czasie działania drona który wynosi od 15 do 25 minut po pełnym naładowaniu.
l................5
2015-01-08, 23:42
szkoda ze sie nie rozj🤬o. wiesniak j🤬y
l................2
2015-01-09, 0:28
Ale z was buraki. Drony świetna rzecz. Kupcie sobie chiński model helikoptera RC za głupie 200zł, a zobaczycie jaka frajda. A tu jeszcze kamerkie macie.
@lesny95
Jutro pewnie W-F w planie?
1:23 - Co to jest na gorze nagrania, cos wplywa pod wjazd. :O prosze o wyjasnienie
krasnal3e napisał/a:
1:23 - Co to jest na gorze nagrania, cos wplywa pod wjazd. :O prosze o wyjasnienie
Państwo Kaczyńscy.