Film na pewno zasługuje na kategorię "Czarne Filmy", bo pokazuje że będziemy za niedługo w czarnej dupie jeżeli nie przejrzymy na oczy.
Humorystyczne-Brukselsko pokazana przyszłość w szkolnictwie.
podpis użytkownika
Stań w prochach miliona martwych dusz i zapytaj duchów czy honor się liczy. Milczenie jest Twoją odpowiedzią.
G................D
2015-12-30, 22:07
piwo za kicię na końcu
m................0
2015-12-30, 22:24
Nie chcę się czepiać ale to było tylko z napisami.
i chyba zostało wyj🤬e albo zbyłowane, wiem bo zapamiętałem że ten komik to jakiś popularny ciapok w Australii.
Kontynuując, jeżeli ten temat się utrzyma to jesteście hipokrytami, do autora tematu nic nie mam.
Reżyser: Orwell, scenariusz: Orwell, miejsce i czas akcji: tu i TERAZ!
Dajcie to na główna albo spłońcie w piekle poprawności politycznej.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Już myślałem, że Petru tam będzie...
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Najlepiej oddaje rzeczywistość ten hipster z brodą jak jebnięty muzułmanin i z krowim plackiem na głowie.
mitrus80 napisał/a:
Nie chcę się czepiać ale to było tylko z napisami.
i chyba zostało wyj🤬e albo zbyłowane, wiem bo zapamiętałem że ten komik to jakiś popularny ciapok w Australii.
Kontynuując, jeżeli ten temat się utrzyma to jesteście hipokrytami, do autora tematu nic nie mam.
Gw🤬cisz nas swoją opinią!
Ale bym wyj🤬 gonga Penelope. Wk🤬ia najbardziej.
O k🤬a. I pomyśleć, że gdzieś w naszym otoczeniu znajdą się osoby myślące tak samo, jak te zjeby na filmiku. Smutne.
podpis użytkownika
– Ha – zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. – Więc to są te słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
– „Na pohybel sk🤬ysynom!”
c................a
2015-12-31, 0:25
to jest naprawdę słabe
To będzie mieć 1000 piw na bank. Idealnie obrazuje to dzisiejsze realia społeczeństwa gdzie brak tolerancji jest czymś najgorszym. Przyszło nam żyć w czasach gdzie k🤬y biegają ze partia zabiera im demokrację, a nie widzą ze człowieczeństwo umiera przez ideologię zachodu.
W................k
2015-12-31, 0:36
Ale mnie wk🤬ia morda tej laski z miniatury filmiku.
To jest najlepsze co zobaczyłem w tym roku.
H................s
2015-12-31, 1:34
Histerycznie przejaskrawiony, głupkowaty momentami filmik. Jestem przeciwnikiem narzucania ludziom poprawności politycznej, ale to jest tak słabe, że aż żenujące.
Z................a
2015-12-31, 1:54
Wyrażając swoją opinię, nie sądzę, żeby współczesny świat tak daleko odbiegał od tematu filmu. Film wzbudza i dobre i złe emocje, zmusza (chociaż może nie wszystkich) do myślenia, ale...
ma ktoś na sprzedaż kałacha i z wiadro naboi? albo dwa?