Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wayas 2014-10-27, 11:48 29
Wszystko fajnie ale zawsze się znajdzie paru z🤬bów ktorzy będa na drony polować.
Zgłoś
manos 2014-10-27, 11:55 15
Myślałem, że ten dron ich rozp🤬oli, sadistic schodzi na psy ....
Zgłoś
karinata 2014-10-27, 11:56
Poduszka jej się nie otworzyła.

podpis użytkownika

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
zonk 2014-10-27, 11:57
No raczej, większą atrakcją byłby ten dron niż pomaganie komuś.
Zgłoś
ZimnaVodka 2014-10-27, 12:00 32
raczej nie przejdzie bo Polacy zap🤬lą tego tableta a nawet tego drona jak przyleci

podpis użytkownika

Gimbaza i tak nie zna !
Zgłoś
Mitico 2014-10-27, 12:06 6
manos napisał/a:

Myślałem, że ten dron ich rozp🤬oli, sadistic schodzi na psy ....

Weź Ty się p🤬lnij w łeb
Zgłoś
orzechuuuu 2014-10-27, 12:09
Hahaha, jaka k🤬a bieda.
Zgłoś
PeterZ 2014-10-27, 12:23
To dobrze, że choć umarł to przeżył

podpis użytkownika

Stare sycylijskie przysłowie mówi: "Mężczyzna jest jak ser."
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
Zgłoś
Konto usunięte 2014-10-27, 12:51 1
a apteczki w autach to juz k🤬a nie maja?
Zgłoś
przemas6662 2014-10-27, 12:54 146
Jak mnie wk🤬iają takie filmiki. Pieniędzy nie ma na nic, likwiduje się stacje pogotowia, ratownicy medyczni pop🤬lają w japonkach bo nie przysługują im porządne buty i nikt tego nie respektuje. SORy upadają. 112 nie działa, brakuje karetek specjalistycznych, a jak już się zdarzą to z 60 letnią grubą jak smok panią doktor co się nawet nie schyli do poszkodowanego. Aż tu nagle pojawia się jakiś film z dronem, który leci na pomoc z AED. Dron ma wbudowany system wykrywania żywych i martwych. Po otwarcia pudełka wyświetla się laseczka z CPR i mówi co koleś ma robić. K🤬a no szlag mnie trafia. Niech się ten dron przy większym powiewie wiatru z🤬bie komuś na łeb, albo niech sobie w dupie tym dronem powierci i na harda wrzuci, chociaż jakiś pożytek będzie.

A sam filmik c🤬ja warty nie ma nic wspólnego z akcją ratunkową, nie wydzielono żadnych stref, poszkodowani walają się gdzie chcą, karetka stanęła sobie pod samymi wrakami w plamie płynów eksploatacyjnych . Kongo k🤬a KONGO.
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2014-10-27, 14:27 2
przemas6662 napisał/a:

Jak mnie wk🤬iają takie filmiki. Pieniędzy nie ma na nic, likwiduje się stacje pogotowia, ratownicy medyczni pop🤬lają w japonkach bo nie przysługują im porządne buty i nikt tego nie respektuje. SORy upadają. 112 nie działa, brakuje karetek specjalistycznych, a jak już się zdarzą to z 60 letnią grubą jak smok panią doktor co się nawet nie schyli do poszkodowanego. Aż tu nagle pojawia się jakiś film z dronem, który leci na pomoc z AED. Dron ma wbudowany system wykrywania żywych i martwych. Po otwarcia pudełka wyświetla się laseczka z CPR i mówi co koleś ma robić. K🤬a no szlag mnie trafia. Niech się ten dron przy większym powiewie wiatru z🤬bie komuś na łeb, albo niech sobie w dupie tym dronem powierci i na harda wrzuci, chociaż jakiś pożytek będzie.

A sam filmik c🤬ja warty nie ma nic wspólnego z akcją ratunkową, nie wydzielono żadnych stref, poszkodowani walają się gdzie chcą, karetka stanęła sobie pod samymi wrakami w plamie płynów eksploatacyjnych . Kongo k🤬a KONGO.

Pieniądze są na wszystko bo podatki w polsce są tak doj🤬e, że bez problemu moglibyśmy mieć tu Amsterdam. Oczywiście pod warunkiem, że polacy nie byliby złodziejami..

Nie kongo bo w kongo się nie op🤬lają nawzajem
Zgłoś
Konto usunięte 2014-10-27, 14:31 17
paczki z megahealthem spadają z nieba, jak w wormsach normalnie k🤬a
Zgłoś
SharpSe 2014-10-27, 14:33 3
przemas6662 napisał/a:

Dodam tylko że zapewne na to "dzieło" wydano parę baniek z naszej kieszeni. Jak tu nie pić w tym poj🤬ym kraju.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-10-27, 14:40 1
U nas to najpierw polecieliby dronem ocenic sytuacje, czy warto erke wysylać, a potem ewentualnie po powrocie drona, obejrzeniu nagrania, przeanalizowaniu sytuacji karetka by mogła wyruszać...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie