Drodzy sadole co powiecie na takie nowoczesne technologie ?
Wszystko fajnie ale zawsze się znajdzie paru z🤬bów ktorzy będa na drony polować.
Myślałem, że ten dron ich rozp🤬oli, sadistic schodzi na psy ....
Poduszka jej się nie otworzyła.
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
No raczej, większą atrakcją byłby ten dron niż pomaganie komuś.
raczej nie przejdzie bo Polacy zap🤬lą tego tableta a nawet tego drona jak przyleci
podpis użytkownika
Gimbaza i tak nie zna !
manos napisał/a:
Myślałem, że ten dron ich rozp🤬oli, sadistic schodzi na psy ....
Weź Ty się p🤬lnij w łeb
To dobrze, że choć umarł to przeżył
podpis użytkownika
Stare sycylijskie przysłowie mówi: "Mężczyzna jest jak ser."
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
Konto usunięte
2014-10-27, 12:51
a apteczki w autach to juz k🤬a nie maja?
Jak mnie wk🤬iają takie filmiki. Pieniędzy nie ma na nic, likwiduje się stacje pogotowia, ratownicy medyczni pop🤬lają w japonkach bo nie przysługują im porządne buty i nikt tego nie respektuje. SORy upadają. 112 nie działa, brakuje karetek specjalistycznych, a jak już się zdarzą to z 60 letnią grubą jak smok panią doktor co się nawet nie schyli do poszkodowanego. Aż tu nagle pojawia się jakiś film z dronem, który leci na pomoc z AED. Dron ma wbudowany system wykrywania żywych i martwych. Po otwarcia pudełka wyświetla się laseczka z CPR i mówi co koleś ma robić. K🤬a no szlag mnie trafia. Niech się ten dron przy większym powiewie wiatru z🤬bie komuś na łeb, albo niech sobie w dupie tym dronem powierci i na harda wrzuci, chociaż jakiś pożytek będzie.
A sam filmik c🤬ja warty nie ma nic wspólnego z akcją ratunkową, nie wydzielono żadnych stref, poszkodowani walają się gdzie chcą, karetka stanęła sobie pod samymi wrakami w plamie płynów eksploatacyjnych . Kongo k🤬a KONGO.
przemas6662 napisał/a:
Jak mnie wk🤬iają takie filmiki. Pieniędzy nie ma na nic, likwiduje się stacje pogotowia, ratownicy medyczni pop🤬lają w japonkach bo nie przysługują im porządne buty i nikt tego nie respektuje. SORy upadają. 112 nie działa, brakuje karetek specjalistycznych, a jak już się zdarzą to z 60 letnią grubą jak smok panią doktor co się nawet nie schyli do poszkodowanego. Aż tu nagle pojawia się jakiś film z dronem, który leci na pomoc z AED. Dron ma wbudowany system wykrywania żywych i martwych. Po otwarcia pudełka wyświetla się laseczka z CPR i mówi co koleś ma robić. K🤬a no szlag mnie trafia. Niech się ten dron przy większym powiewie wiatru z🤬bie komuś na łeb, albo niech sobie w dupie tym dronem powierci i na harda wrzuci, chociaż jakiś pożytek będzie.
A sam filmik c🤬ja warty nie ma nic wspólnego z akcją ratunkową, nie wydzielono żadnych stref, poszkodowani walają się gdzie chcą, karetka stanęła sobie pod samymi wrakami w plamie płynów eksploatacyjnych . Kongo k🤬a KONGO.
Pieniądze są na wszystko bo podatki w polsce są tak doj🤬e, że bez problemu moglibyśmy mieć tu Amsterdam. Oczywiście pod warunkiem, że polacy nie byliby złodziejami..
Nie kongo bo w kongo się nie op🤬lają nawzajem
Konto usunięte
2014-10-27, 14:31
paczki z megahealthem spadają z nieba, jak w wormsach normalnie k🤬a
przemas6662 napisał/a:
Dodam tylko że zapewne na to "dzieło" wydano parę baniek z naszej kieszeni. Jak tu nie pić w tym poj🤬ym kraju.
Konto usunięte
2014-10-27, 14:40
U nas to najpierw polecieliby dronem ocenic sytuacje, czy warto erke wysylać, a potem ewentualnie po powrocie drona, obejrzeniu nagrania, przeanalizowaniu sytuacji karetka by mogła wyruszać...