Przyrząd służący do tego, aby facet nie musiał robić drugiemu facetowi sztucznego oddychania
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LUCAS 3 - made in hell.
Szarpie nim jak szatan
Sztucznego oddychania powiadasz. Hmmm... kierowca tira?
konto usunięte
2020-02-21, 13:23
Panienki z chaturbate już składają zamówienia.
konto usunięte
2020-02-21, 13:40
Twójbug napisał/a:
Żebyś padł na ulicy i dławił się swoją krwią. Za ch*j ci nikt nie pomoże. Karma wraca kur wo .
Skoro tak wierzysz w tą "karmę" to właśnie podpisałeś na siebie wyrok.
pewnie zbanują to urządzenie bo jest anty LBGTQabcdefg.
konto usunięte
2020-02-21, 14:20
są już nawet udokumentowane charakterystyczne uszkodzenia mięśnia sercowego przy stosowaniu LUCAS-a... z tym, że przy obecnych brakach kadrowych pozwala uratować życie
medyczne fuck machine
konto usunięte
2020-02-21, 15:14
Pół wieku doświadczeń na wibratorach, a dopiero teraz trafia do medycyny .
Jak ktoś ma zatrzymanie akcji serca to chyba nic gorszego już mu zrobić nie można. Zawsze warto reanimować a połamanie żeber przy takiej akcji to drobiazg z którym sobie poradzą bez najmniejszego problemu. Trupa bardziej nie skrzywdzisz a jest szansa że uratujesz człowieka. Kurs pierwszej pomocy nie jest drogi a często można go zaliczyć nawet za darmo przy okazji jakiejś imprezy typu WOŚP.