Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nowoczesne wychowanie
Ronoaro • 2013-02-06, 15:36
Polska za 10 lat...

perfidnie zaj🤬e z kwejka

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
BDrummer 2013-02-06, 23:41 1
Pedał to pedał on nie ma praw, tak krzyczą o tolerancji, a przeszkadzają im słowa sprzeciwu, to jest ich tolerancja,... ŻYJEMY W DEMOKRACJI (a szkoda) I WIĘKSZOŚĆ USTALA ZASADY GRY!! więc wyp🤬alac!

Tak nie jestem tolerancyjny i jestem z tego dumny, a co do podłogi i sufity, coś Ci się pop🤬liło, bo jakoś kloc z twoich rozjechanych zwieraczy nie kapie
Zgłoś
I................o 2013-02-06, 23:50 1
Jak dla mnie to prawo powinno być takie, pedalstwo owszem, ale zakazane oficjalnie, publicznie, zero tęczowych parad, zero złego przykładu dla dzieci, zero seriali z pedałami z głównych rolach, typu przyjaciel gej. A wszytkim trans-k🤬om zakazać zmieniać płeć, pod groźbą kary śmierci. Bo nawet odnośnie pojebów są pewne granice których nie nalezy przekraczać, a co właśnie robi Ruch Wibratora.
Zgłoś
d................q 2013-02-07, 0:15
ludzie ogarnijcie się za co wy piwa dajecie??? to tak dołujące i niesprawiedliwe że muszę jebnąć piwo... albo lepiej 3
Zgłoś
myha 2013-02-07, 8:27
matrixpro:no jak typowy komuch i lewak:/
Zgłoś
B................i 2013-02-07, 9:12
matrixpro napisał/a:

Jak dla mnie to prawo powinno być takie, pedalstwo owszem, ale zakazane oficjalnie, publicznie, zero tęczowych parad, zero złego przykładu dla dzieci, zero seriali z pedałami z głównych rolach, typu przyjaciel gej. A wszytkim trans-k🤬om zakazać zmieniać płeć, pod groźbą kary śmierci. Bo nawet odnośnie pojebów są pewne granice których nie nalezy przekraczać, a co właśnie robi Ruch Wibratora.

To od razu zmień k🤬a system. Albo jest demokracja albo nie ma. Niech robią co chcą, ale na związki partnerskie niech nie liczą - między innymi dlatego że większość społeczeństwa tego nie chce.
Zgłoś
TwinCam 2013-02-07, 12:19
Mój ulubiony z tej serii
Zgłoś