📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

w polsce mieszkanie/kawalerka pokój,kuchnia,łazienka to luksus

Już to widzę jak się spieszę do pracy i gdzieś zgubią się klucze i potem szukaj pod dziesiątkami pokoi i opcji

Jak ktoś jest tak obrzydliwie bogaty, że stać go na coś takiego to i stać go na wille, w której nie trzeba tyle kombinować tylko mieć wszystko oddzielnie...

Zajebiście, jakby wysiadł prąd to nawet do łóżka nie mógłbym się położyć. Do dupy taki dom.
Zajebiście to by było jakby cie ostre sranie złapało, wtedy szybko przesuwaj ściany aby do kibla sie dostać.

Kurde ten typ wygląda jak ten co ludzi patroszy a później wystawia na wystawach...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie