Sprawdza sie? Sprawdza, na c🤬j drążyć temat
Szybkie przeszkolenie z pracy na specjalnym systemie i można działać. Kto jeszcze myślał, że to Skittles?
A co mieliby maszynę ze skanem położyć?
podpis użytkownika
Ty ty ty
a czego sie spodziewać po seniorach z grupą inwalidzką
A................r
2020-05-25, 8:10
jebac panstwo polskie i wszelkie zalecenia, nakazy itp od władzy mam nadzieje że wkrótce urodzi się nowy Adolf i zrobi tu porządek z wszystkimi i ostatecznie rozwiąże kwestię tego burackiego pseudo kraju
ANALizator napisał/a:
jebac panstwo polskie i wszelkie zalecenia, nakazy itp od władzy mam nadzieje że wkrótce urodzi się nowy Adolf i zrobi tu porządek z wszystkimi i ostatecznie rozwiąże kwestię tego burackiego pseudo kraju
Ktoś nie dostał kieszonkowych w tym miesiącu?
Pomysł nie jest głupi. W galerii jest sporo małych butików i można na każdym szczeblu obliczać ile jest klientów w danym miejscu. Filmik okrąża internet któryś raz, Sundaya cisnęliście o takie materiały a co sami robicie?
Del
2020-05-25, 8:48
kliker ręczny kosztuje ok 5 zł na allegro. A 'liczydło' może sie przechylić i tyle bedzie z liczenia.
ale klikera nie zdekrementujesz jak ci ktoś wyjdzie ze sklepu...
roman970227 napisał/a:
A co mieliby maszynę ze skanem położyć?
Od lat w sklepach wykorzystuje się liczniki klientów. Tutaj najwyraźniej mamy do czynienia z Grazyną biznesu, dla której do tej pory takie dane nie miały znaczenia.
Boże zaoraj ten kraj. Absurd już osiągnął swoje granice...
heheh system w czesie gdy to mówła od razu pomyślałem o liczydle

hahha k🤬a smieszne no nie da sie ukryc
mackuu napisał/a:
Od lat w sklepach wykorzystuje się liczniki klientów. Tutaj najwyraźniej mamy do czynienia z Grazyną biznesu, dla której do tej pory takie dane nie miały znaczenia.
Tyle że taki system liczenia nie wstanie i nie powie że nie wchodzisz.
Chyba komuś internet podłączyli