👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:16

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie noworosja tylko pokaż T-14 armaty
odbyło się to na ostatnich pokazach w Rosji
nie wprowadzaj ludzi w błąd

jak to? przeciez na onecie pisli ze ten czolg to tekturowa atrapa ??????????? ;D
crackpwnz napisał/a:
jak to? przeciez na onecie pisli ze ten czolg to tekturowa atrapa ??????????? ;D
Zmartwię Cie, ale pisali to o polskim wynalazku - PL01 Concept

czesiek99 napisał/a:
Tak mnie zastanawiała kwestia, jakby tak czołg czy inny helikopter obsługiwać padem w standardzie Xbox/PS.
Wojna byłaby zajebista

Up
To są testy czołgu, więc nikt ich nie ścigał, nie działali pod presją.
To są testy czołgu, więc nikt ich nie ścigał, nie działali pod presją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie