👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Akcja może i słaba, ale zawsze takie coś lepsze od napinki przed monitorem jak to jest źle.

Winnicki napisał/a:
jeśli mocniej tupniemy, system się rozleci
Tupcie sobie, tupcie. System się rozleci. I co dalej? Krzykiem zaprowadzicie dobrobyt i porządek?
zdzislawek napisał/a:
Akcja może i słaba, ale zawsze takie coś lepsze od napinki przed monitorem jak to jest źle.
Nooo nie bardzo. Już lepiej przed monitorem niż robić z siebie pośmiewisko...
exfon napisał/a:
Tak jak napisałem. Wystarczy iść na wybory, a można wybrać i mietka z monopolowego na premiera.
Chodzi mi o to że to żałosne przedstawienie. Rozumiem jakby władza fałszowała wyniki, uciszała opozycję itp. a w Polsce po prostu ludzie są leniwi. Na wybory nei pójdą, ale już z wiatrówką na wiejską to pobiegną o 2 w nocy. Za dużo filmów sensacyjnych się ktos naoglądał.
Przeważnie ci którzy nie głosowali nie chodzą też protestować....
Powinno być tak, że jak nie głosujesz to płacisz karę i się nauczy bydło. Wszystkim źle, ale dupy nikt nie ruszy.
zenekpogromca napisał/a:
Przeważnie ci którzy nie głosowali nie chodzą też protestować....
Powinno być tak, że jak nie głosujesz to płacisz karę i się nauczy bydło. Wszystkim źle, ale dupy nikt nie ruszy.
Tak, ale Ci + Dzieci które nie mogą głosować i nie wiedzą co to zarabianie na siebie, nasłuchawszy się Korwina, najwięcej piszą w internecie jak jest źle i paskudnie. Bo szkoły złe, bo mieszkania nie dadzą, bo do pracy chcą doświadczenia...

"tu są dzieci, tu są dzieci!!!" i jeszcze jedna kobieta przy megafonie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie