Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-06-15, 23:43 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ArkaSzatana 2014-06-15, 23:48 8
@Loaloa - szmatą to co najwyżej mogła być twa matka.
Zgłoś
exfon 2014-06-15, 23:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szyszon 2014-06-15, 23:55 10
exfon napisał/a:

Tak jak napisałem. Wystarczy iść na wybory, a można wybrać i mietka z monopolowego na premiera.
Chodzi mi o to że to żałosne przedstawienie. Rozumiem jakby władza fałszowała wyniki, uciszała opozycję itp. a w Polsce po prostu ludzie są leniwi. Na wybory nei pójdą, ale już z wiatrówką na wiejską to pobiegną o 2 w nocy. Za dużo filmów sensacyjnych się ktos naoglądał.

Echhhh czas się odezwać, wstyd mi za Ciebie człowieku, wstyd, wierzysz, że wyborami coś zdziałasz? Czym wybory różnią się od krzyków w internecie? Liczysz na to, że żyjesz w Państwie prawa i porządku, że "ktoś" na górze pilnuje interesów obywateli? Gratuluję, albo rząd trzęsie portami i podrzuca nam pseudo uspokajaczy w internecie albo się z pewną częścią ciała na głowy pozamieniałeś!!!

Otwórz oczy, spójrz co się dzieje, Fiat dostał po 20 latach kolejne 12 bez dochodówki, ja płace co miesiąc i rząd ma to w dupie, w Opolskim sprzedaje się ziemie pod inwestycje zagranicznym inwestorom, dostają nawet DOPŁATY do pensji dla pracowników!!! Odliczenie vat dla małych podatników w przypadku samochodów CIĘŻAROWYCH na poziomie 50%!!! Waloryzacja emerytur na niższym poziomie niż wzrost czynszów i mediów. Piwo droższe niż na zachodzie a jednak tańsze niż benzyna. W rządzie pedały i lesby, festyn medialny i papka dla obywateli.

Masz pracę? Super, tyrasz na zagraniczny kapitał, masz swój biznes? Jeszcze lepiej, 80% oddajesz do rządu!

Mamy wolność słowa, wyszli bo im się nie podoba, mają do tego zasrane konstytucyjne PRAWO!! A Ty siedzisz przed kompem, i jeszcze mi powiesz, że obywatele są leniwi bo wybory siamto tamto... wstyd!!

biorę wiatrówkę, procę, maskę do nurkowania i zapieprzam pod te urzędy z resztą "łebków"
Zgłoś
exfon 2014-06-16, 0:06 4
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-16, 0:08 1
Zgłoś
exfon 2014-06-16, 0:13
Zgłoś
Szyszon 2014-06-16, 0:17 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-16, 0:19
Zgłoś
exfon 2014-06-16, 0:23 5
Zgłoś
Szyszon 2014-06-16, 0:26 2
Zgłoś
exfon 2014-06-16, 0:29 1
Zgłoś
Stnq 2014-06-16, 0:37 4
Zgłoś
Szyszon 2014-06-16, 0:40 3
exfon

Ty nie masz innego zdania, Ty masz inne myślenie, co mnie osobiście przeraża. Zdanie masz populistyczne, idziesz za masą, napisz czym się zajmujesz, jak zarabiasz w naszym pięknym kraju? Jakie masz zobowiązania? To chyba nie tajemnica... ja Ci powiem, mieszkanie, rachunki, zusy, podatki, ubezpieczenia, paliwo, coś do koryta... wiesz ile z tego trafia do państwowej kasy? A wiesz na co później idą te pieniądze? Moje pieniądze.
Zgłoś
exfon 2014-06-16, 0:41 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem