Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-09-23, 0:24 17
Pra pra babka, która pamiętała czasy napoleońskie powtarzała: wystrzegajcie się wszelkich kurdupli z manią wielkości i kompleksem niższości...
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-23, 1:54 7
@Apollo

Lub ludzi ubogich we własne zdanie, konformistycznych pał bez charakteru.

Gdyby wszyscy myśleli zawsze tak samo Pospolite Ruszenie było by pospolitym ssaniem pały...
Zgłoś
dwakilo 2010-09-23, 15:36
Dawno nie doświadczyłem pierwszych słów hymnu wypowiadanych poprawnie, czytaj: kiedy my żyjemy a nie puki my żyjemy. Za to leci piwko.
Zgłoś
777 2010-09-23, 15:51
@up
chyba obydwie są poprawne, tylko, że na początku śpiewali "puki"(na wygnaniu)/ podczas wojny...
natomiast w czasach pokoju(miejmy nadzieję jak najdłuższych) bardziej wypada śpiewać "kiedy"
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-23, 15:59
Tylko "kiedy" jest poprawnie. I pisze się póki. Grammar nazi ftw.

A obrazek bardzo fajny.
Zgłoś
dwakilo 2010-09-23, 18:09
up@ przecież napisałem, że puki jest niepoprawnie.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-23, 18:20
@Krzywson

Sranie w banie. Gdyby J. Kaczyński został prezydentem zapewne już teraz byśmy byli bliscy wojny z Rosją , bo kwestią czasu jest ujawnienie tego że Lech lub ktoś pod nim kazał lądować za wszelką cenę. Oczywiście Jarek uzna to za kolejny Spisek Masoński przeciwko Polsce i będzie dalej wietrzył zamach.

PiS to partia na którą głosują w większości ludzie słabo wykształceni ,którzy z braku innych zajęć "zajęli" się polityką. Mnie osobiście odpowiada polityka PO, przynajmniej rządzą samodzielnie a nie w koalicji z Samoobroną i LPRem. Chyba nie muszę przypominać co się wtedy działo?
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-23, 18:59 1
@KretKretyn: Twój nick wiele wyjaśnia...
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-23, 19:15
@enef

Jest to postać z komiksu =) Co to wyjaśnia? Że lubię komiksy?
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-23, 19:29 4
ta "szabla" to szabla czy ja już wszędzie widzę krzyż?
Zgłoś
gumol 2010-09-23, 19:47
"... marsz marsz dąbroskiiii, z ziemii włoskiej do włoskiiii!"
Zgłoś
gerwant 2010-09-25, 0:30
@KretKretyn
"kwestią czasu jest ujawnienie tego że Lech lub ktoś pod nim kazał lądować za wszelką cenę". Skąd ta pewność?
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-25, 22:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem