Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hvsarz 2017-02-27, 22:57 9
Dlaczego dziwny? Jak coś głupio wygląda ale działa to to nie jest głupie. Nie znasz tej starej prawdy?
Zgłoś
korinogaro 2017-02-27, 23:05 50
Trochę to straszne. Dodaj karabiny i masz zajebiście mobilną platformę bojową do działań miejskich.
Zgłoś
corrado1111 2017-02-27, 23:11 17
Straszne to pewnie jest to czego oni nie pokazują bo idzie do armii US, tak dla jaj tego nie projektują tylko dla konkretnego zysku.

podpis użytkownika

Lodzermensch
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2017-02-27, 23:17
Podobny do mojej byłej teściowej... tak samo poj🤬y...
Zgłoś
Gizmolka 2017-02-27, 23:53
Ale się popisuje.

podpis użytkownika

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
b0r000 2017-02-28, 2:06 3
Śmiejecie się ale ten już by mógł oddać za takie traktowanie:

Czekam na ten bunt maszyn
Zgłoś
A................s 2017-02-28, 2:23 2
Czy tylko ja mam wrażenie jak by to pok🤬iało tył na przód ?
Zgłoś
S................L 2017-02-28, 3:36
co jak co ale te wszystkie roboty tylko nas zaskakują, 5 lat max i na ulicach bedzie sie na ciebei gapił robot, 3 razy pomyślisz zamin podniesiesz "pisiont" groszy z gleby bo inaczej cie rozp🤬oli na miejscu
Zgłoś
W................. 2017-02-28, 3:40 2
@up Mnie nic nie zaskakuje, ale może po prostu trochę więcej literatury wchłonąłem. Teraz w zasadzie już dopracowali technologię ze sprzętowego punktu widzenia i będzie tylko rozwijane oprogramowanie. Wszystkie rodzaje ukształtowania terenu i zjawiska fizyczne da się przewidzieć i da się zaprogramować robota na żyroskopach tak, żeby umiał sobie z nimi poradzić. Moim zdaniem to tylko kwestia jakichś 10 lat, żebyśmy zobaczyli pierwsze w pełni funkcjonalne roboty bojowe.
Zgłoś
Zbyszard 2017-02-28, 4:14 6
Jak mnie wk🤬iaja imperialne jednostki miary. Nielogiczne, pasują do siebie jak pięść do nosa
Zgłoś
C................K 2017-02-28, 7:53 4
W.S.N.R. napisał/a:

Moim zdaniem to tylko kwestia jakichś 10 lat, żebyśmy zobaczyli pierwsze w pełni funkcjonalne roboty bojowe.

Pewno tak, ale wolałbym pierwiej zobaczyć jak taki robot przywozi mi pod drzwi skrzynkę zimnego piwa.
Zgłoś
avalanch 2017-02-28, 8:10 1
A wiecie że jak by pozamieniać litery w boston dynamic otrzymuje się Cyberdyne Systems
Zgłoś
Krak 2017-02-28, 8:53
Jakby założyć mu narty carvingowe to zapewne jeździłby lepiej niż 90% ludzi na stoku.
Zgłoś
A................r 2017-02-28, 9:42 1
bardzo fajna konstrukcja, amazon pewnie kupi niedługo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie