Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Adiczek 2024-12-22, 15:02 1
Pawehan napisał/a:

PiS to zło korupcja, złodziejstwo , Obajtek czyli Nikodem Dyzma który tak zaczynał karierę od okradania własnego wuja w firmie TT Plast koło Myślenic- sprzedawał na lewo granulat polimerowy za grubą kasę .
Ziobro dał oszustowi 100 milionów złotych tak naprawdę to była kasa na rozgłośnię PiS ale nie udało im się jak wiadomo.
Macierewicz na kłamstwo smoleńskie przepuścili z Kaczyńskim kilkaset milonów złotych , zniszczyli do tego drugi samolot , a ile bokiem milionów przy tym poszło . Szkoda pisać bo brakło by na to dnia

Teraz dawaj o Tusku i jego elfie Rafałku
Zgłoś
vladok 2024-12-24, 8:48
Dobra miejscówka do kampowania a nic nie ustrzelił🤔
Zgłoś
Pawehan 2024-12-24, 13:16
Adiczek napisał/a:

Teraz dawaj o Tusku i jego elfie Rafałku

Stary, dużo się polityką interesowałem i różnie rządzili ale po tym co pis odp🤬lał przez te 8 lat ostatnio i dalej Duda robi , to już nie ma opcji i już nigdy nie zagłosuję na tych ludzi
Zgłoś
Adiczek 2024-12-24, 13:54
Pawehan napisał/a:

Stary, dużo się polityką interesowałem i różnie rządzili ale po tym co pis odp🤬lał przez te 8 lat ostatnio i dalej Duda robi , to już nie ma opcji i już nigdy nie zagłosuję na tych ludzi

A ja ani na PiS ani na PO bo to jedna kasta
Zgłoś
Pawehan 2024-12-24, 13:56
Adiczek napisał/a:

A ja ani na PiS ani na PO bo to jedna kasta

Nie chodzisz na wybory, też dobrze
Zgłoś
THCKurvo 2025-02-15, 17:53
jak to jest łąkowa XD dwa bloki dalej po material jezdzilem
Zgłoś