👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiedz mi co to za Disco na tej wsi. chce spotkać TALIBY(czyt. tagi)

SchuSman napisał/a:
Te hity to chyba od Ciebie z wioski.
Ale nagrywalismy razem u twojego ojca ta impreze

Da się słuchać
choć osobiście preferuje poezje śpiewaną. Disco leprze od tego hip-gniota i rap-żenady, oczywiście nie wszystkie ale to te gdzie jest jakieś przesłanie i nie jest nim bynajmniej poprawne wysławianie słowa K**** itp.

jeśli moge: UWIELBIAM TEN UTWOR I SIE TEGO NIE WSTYDZE!
zreszta wogole d-bomb mi sie kojarzy z moimi najlepszymi latami
a moj synek ktory ma dwa lata teraz tez ich uwielbia
i prosze teraz mozecie po mnie pojechac, jebie mi to

zreszta wogole d-bomb mi sie kojarzy z moimi najlepszymi latami

pytanie! gdzie są kobiety?
odp.
w kuchni aaaaaahaaahaaa!!!
araby swojskie chłopy znają się na rzeczy!
odp.
w kuchni aaaaaahaaahaaa!!!
araby swojskie chłopy znają się na rzeczy!

muscas napisał/a:
jeśli moge: UWIELBIAM TEN UTWOR I SIE TEGO NIE WSTYDZE!
![]()
zreszta wogole d-bomb mi sie kojarzy z moimi najlepszymi latamia moj synek ktory ma dwa lata teraz tez ich uwielbia
i prosze teraz mozecie po mnie pojechac, jebie mi to
![]()
Ja ci nie pojadę, ale szczerze współczuję wpadki...
Haha, każdy kto pisze, że wiocha chyba nie był na szkolnej dyskotece i ma over ponad 90 rocznik xD

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie