Wspomnę tylko, że waży zaledwie kilogram, i jest bardzo fajny

oto najlepszy moment z wczorajszej prezentacji
a tu dla porównania 14 lat do tyłu

watch?v=XKBJmDft328
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Karola_Strausburger, ups...to jestem jeszcze ja

Ale na pocieszenie powiem Ci że jest nas coraz mniej
konto usunięte
2012-06-20, 17:36
konto usunięte
2012-06-20, 17:47
@up Chyba cie poje***. Żaden nowoczesny telefon (smartphone) nie będzie działał 10 dni na baterii... Chyba że włączasz tryb samolotowy i wkładasz do szuflady.....
Djok - mam samsunga galaxy i5500 dużo z niego nie korzystam (kilka rozmów tygodniowo, pare smsów, trochę internetu na wi-fi, zegarek, obsługa kalendarza itp) i 9-10 dni wytrzymuje. procesy zużywające baterie jakie są zwykle to: komórka w trybie gotowości i telefon nieaktywny po 50% (inne są na tyle małe że pomija)
hmm..przyznawac sie do tego ze jest sie zacofanym to troche dziwne.
kiedys tak samo mowili o samochodach,ze niepotrzebne itd.
Wiekszosci ktora bluzga na smartphony nie stac ma zaden konkret.Telefon z aparatem to jeszcze nie smartphone.
konto usunięte
2012-06-20, 18:06
Dlaczego ten gosc prezentujacy ten tablet wyglada jak reinkarnacja Jobsa ?
konto usunięte
2012-06-20, 18:09
@ziuziu i5500 to smartphone? Smartphone w segmencie samsunga to taki z literką S
mr.knowhow Przez przypadek postawiłem ci piwo, więc się nie ciesz.
konto usunięte
2012-06-20, 18:12
konto usunięte
2012-06-20, 18:20
konto usunięte
2012-06-20, 18:22
@Karola_Strausburger
Wiesz mam smartfona. Nie obchodzi mnie to, że muszę ładować baterie, mam pieniądze jak chodze do pubu. Zazdrosny czy ki ch*j? Niektórzy lubią gadżety. Ja lubie telefony ty możesz np. wibratory i nikt Ci nie dokucza :*
Djok - a czego niby brakuje mu do smartfona? dotykowy ekran, gps, internet, sytem operacyjny itp ma, niczego mi w nim nie brakuje (a że był stosunkowo tani to i niektóre elementy jak aparat, ekran czy procesor są gorsze niż np w S'kach)
tak czy siak oficjalnie to smartfon, więc może być przykładem długo działającego na baterii smartfona
konto usunięte
2012-06-20, 18:23
ja nawet nie mam komórki
konto usunięte
2012-06-20, 18:38
Ale wszyscy są teraz zajebiści bo im nie są potrzebne te nowe 'mejnstrimowe szity'. Żal dupę ściska troche jak to czytam.. ' mam starą nokię, nie słucham muzyki z mp3, nawet cd są dla mnie za nowe' Jak takie stare baby co mieszkają gdzieś na wsi i komputer im do życie niepotrzebny, a trochę technologii i się gubią. Ludzie idą z duchem czasu, używają telefonów już nie tylko do dzwonienia i pisania esów, bawią się na tabletach i potrzebują dobrych podzespołów na kompie. Nie mówię, że oldschool jest zły, ale nie czujcie się zajebiści bo w Waszym hipsterowskim otoczeniu tablety, smartfony i inne nowe sprzęty to zło.
konto usunięte
2012-06-20, 18:48