Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:26
🔥 Zderzenie z lampą - teraz popularne
konto usunięte 2012-06-20, 18:52 2
Tacy kolesie, którzy cieszą się ze sprzedanego nowego telefonu bo będzie za co pić, są najzwyklejszymi dziadami w powyciąganych sweterkach .

Mam smartphona, mam duperele co ułatwiają życie bo interesuję się nowinkami technologicznymi i również przepijam sporo pieniędzy, żeby spędzać weekendy ze znajomymi - magicznym sposobem pogodziłem nowoczesność z normalnym funkcjonowaniem.

Karola_Strausburger - im szybciej dotrze do Ciebie, że żyjesz jak LUJ, tym łatwiej będzie Tobie zrozumieć postęp technologiczny.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-20, 19:08
ms jak zawsze w formie
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-20, 19:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
arkadiuss92 2012-06-20, 19:10
@Karol tak btw btw dziecko drogie
Zgłoś
Pomurnik666 2012-06-20, 19:18
a laske to to robi? jak nie to badziewie
Zgłoś
seven 2012-06-20, 19:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaiel 2012-06-20, 20:06 1
stare dobre czasy
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-20, 22:50 1
Karola_Strausburger napisał/a:

Czy ja jestem ostatnim człowiekiem na ziemi, który ma starą nokie, w której bateria trzyma 1,5 tygodnia? Czy tylko ja potrafię się obejść bez tych zajebistych ipodów, ipadów, nanobooków i innych dupereli ułatwiających życie i sranie na kiblu?
.

Spoko, nie jesteś jedyny. Mnie też na to nie stać
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-20, 23:51
Djok napisał/a:

mr.knowhow Przez przypadek postawiłem ci piwo, więc się nie ciesz.

A dlaczego mialbym sie cieszyc z wirtualnego piwa ?

Skoro taka duza wage przywiazujesz do tego - postawilem Ci piwo! O!
Zgłoś
marcinsud 2012-06-21, 0:14
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-21, 0:15
Cytat:

Czy ja jestem ostatnim człowiekiem na ziemi, który ma starą nokie, w której bateria trzyma 1,5 tygodnia? Czy tylko ja potrafię się obejść bez tych zajebistych ipodów, ipadów, nanobooków i innych dupereli ułatwiających życie i sranie na kiblu?
pie**ole to, dalej będę kupował papierowe książki, muzyki słuchał z płyt CD na swojej starej wieży AKAI i przepijał pieniądze w pubie ze znajomymi.
A jak przedłużę umowę na komórkę, to tradycyjnie opie**ole ten nowiusieńki gigapixel aparat, nie wyciągając go nawet z pudełka. Będzie przynajmniej za co pić.

Ty jesteś po prostu biedakiem a biedą się nie szpanuje.
Zgłoś
marcinsud 2012-06-21, 0:21
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-21, 0:55
@up co nie zmienia faktu że jest biedakiem :]
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-21, 7:13
Karola_Strausburger

nie dziwi mnie to ze nic nie używasz,skoro tyle pijesz
pod mostem i na dworcach jest więcej takich jak ty,nie jesteś sam !
Zgłoś
realign 2012-06-21, 9:09
@Karola_Strausburger

Porównaj sobie ceny abonamentu z i bez telefonu. Okaże się, że spłacasz pixelofon, za "złotówkę", w ratach i myślisz, że jesteś do przodu bo poszedł za 300zł na allegro.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem