TVN24 właśnie podał do publicznej informacji, że Władimir Putin zamierza wystartować w wyborach na prezydenta RP
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jak tylko chwilę wcześniej zostanie prezydentem Ukrainy.
Po co wybory?
Silna opcja rosyjska/targowiczanie są - "post"komuniści, agentura, media
Pretekst "obrony" czegoś jest - tzw. prawo do obrony interesów rosyjskich poza granicami
Kongres wiedeński narzucający nam prawa też się znajdzie - UE
Niech przyjebią od razu unię personalną, tak jak dokładnie 200 lat temu. Historia lubi się powtarzać.
Jakby Putin (albo człowiek z takim samym łbem i jajami jak on) 10 lat temu został prezydentem Polski, to teraz nasz kraj nie byłby dz🤬ką, sługusem, pośmiewiskiem, śmietnikiem i kiblem całej Europy, tylko znaczną siłą gospodarczą i wojskową, z którą każdy by się liczył.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
~BongMan
Jeszcze tylko, żeby ten łeb i jaja w ciut lepszy sposób wykorzystywał to na pewno
Konto usunięte
2015-01-13, 9:09
Przecież on już tu rządzi od lat.
Konto usunięte
2015-01-13, 18:15
lasztom, powiedz mi co Putin takiego złego zrobił Rosjanom? jest zły bo próbuje trzymać za mordę oligarchów lub,
że rozszerzył terytorium o bardzo bogate ziemie z dostępem do morza bez regularnej wojny? Jest zły bo nie pozwala na pedalstwo, dewiacje i inne schorzenia? Powiedz mi w jaki sposób zaszkodził on Rosji, bo nie rozumiem twojego przesiąkniętego tvn'owska propagandą myślenia.
Konto usunięte
2015-01-13, 21:24
Jeśi podał to TVN to na pewno powiedzieli też, że to najlepszy kandydat, przyjaciel najlepszego płemieła i teraz t już wszystko będzie w Polszy dobrze
K🤬a, BongMan jeszcze nie był politologiem!!!
Konto usunięte
2015-01-13, 21:27
TVN kłamie, więc c🤬jowe info...
Ja tam bym wolał państwo niezależne. Ale jak kto woli, z dwojga złego lepiej być zależnym od UE niż od Płutina. Rosji jak na ostatnie 100 lat wystarczy.
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Lepszy kandydat niż ta TVN-owska zrobiona blondi z SLD
Konto usunięte
2015-01-14, 1:08
Chwila, chwila. Dlaczego niby Putin źle wykorzystuje swoją odwagę i "łeb" ? Ten facet dba o bezpieczeństwo Rosji, jaka by ta Rosja nie była. BongMan ma rację. Nie dziwcie się Putinowi, że musiał wykonać pewne manewry bo w innym wypadku dałby się osaczyć siłom NATO. Jakieś błędy, które mógł popełnić to wina stresu. To jest też tylko człowiek, a bycie liderem tak olbrzymiego mocarstwa jakim jest Rosja to nie jest zabawa. Nikogo tu nie bronię bo jako Polak mogę mieć do Rosji jakieś uprzedzenia wynikające z historii ale takie same mogę mieć do zachodu, który nie raz nas zostawił na pastwę losu. Staram się człowieka zrozumieć.
Konto usunięte
2015-01-14, 19:46
Chyba mikke tak napisał na swoim blogu