podpis użytkownika
HardCore will never DIE!
Jeśli to nie jest zdjęcie chwycone chwilkę po 'zatrzymaniu', to ni c🤬ja. Ciężarówka, która zap🤬lajac (zapewne) szosą, zahaczyłaby o most, to nawet jakby ją rzuciło na 'plecy' to nie ma c🤬ja we wsi, żeby się całość tak trzymała, i któryś element tej 'konstrukcji' (raczej ciężarówki niż mostu) nie uj🤬 w międzyczasie. A już napewno to nie było tak idealnie zbalansowane
![]()
nie jest. widać radiowóz no chyba że już tam stał. wiem że jest parę rzeczy niemożliwych ale jednak się zdarzają

nie jest. widać radiowóz no chyba że już tam stał. wiem że jest parę rzeczy niemożliwych ale jednak się zdarzają
trafiony zatopiony

Wy, gimbusy, zawsze jak coś odjebiecie czy się wygłupicie zasłaniacie się ironią, więc skończcie p🤬lić i powiedzcie, że po prostu chcieliście być fajni, ale nie wyszło.
OK, specjalnie dla ciebie:
Jeśli to nie jest zdjęcie chwycone chwilkę po 'zatrzymaniu', to popieram khccc. Ni c🤬ja. Ciężarówka, która dop🤬lajac (zapewne) autostrada, zahaczyłaby o znak, to nawet jakby ją rzuciło na 'plecy' to nie ma c🤬ja we wsi, żeby się całość tak trzymała, i któryś element tej 'konstrukcji' (albo znaku albo ciężarówki) nie uj🤬 w międzyczasie. A już napewno to nie było tak idealnie zbalansowane
![]()
a potem kilka postów niżej:
Jeśli to nie jest zdjęcie chwycone chwilkę po 'zatrzymaniu', to ni c🤬ja. Ciężarówka, która zap🤬lajac (zapewne) szosą, zahaczyłaby o most, to nawet jakby ją rzuciło na 'plecy' to nie ma c🤬ja we wsi, żeby się całość tak trzymała, i któryś element tej 'konstrukcji' (raczej ciężarówki niż mostu) nie uj🤬 w międzyczasie. A już napewno to nie było tak idealnie zbalansowane
ku-ma-my???
PS. za moich czasów gimnazjum nie było. W przeciwieństwie do ciebie mam prawdziwy wiek w stopce. Tej liczby też nie zrozumiałeś?