Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nowy model fotoradaru
k................0 • 2018-05-18, 11:46
Bardzo poręczny, wielofunkcyjny

Włączony dźwięk jak najbardziej wskazany
Zgłoś
tarcer123 2018-05-18, 17:14 19
up masz zajebiście silną psychikę...

Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-05-18, 17:23 1
Zutylizować i to szybko zanim ta k🤬a ze szpadlem kogoś zabije

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
mesiash 2018-05-18, 17:30 5
Jechanie po drodze tej jakości i w takim otoczeniu więcej niż 40km/h to jest pierwsza poj🤬a rzecz na tym filmiku. Nie dziwi mnie ilość trupów w wypadkach, jak jest tylu ludzi broniących potencjalnego mordercy.
Zgłoś
radek225 2018-05-18, 17:38 3
Mnie już powoli zaczyna wk🤬iać ten "Stop Cham", "Ku przestrodze" i inne tego typu serie. Kiedyś to właściciele kamerek faktycznie spotykali na drogach wsiurów i buraków. Dziś coraz częściej to nagrywający są z piekła rodem. Nie bronię ani wsiura z łopatą ani wieśniaka za kierownicą. Jeden i drugi są siebie warci, jeden i drugi mogą sobie przypić piątkę iść do domu bez klamek. Kierowca za zp🤬alanie, (choć nie umiem wyliczyć, ile dokładnie jedzie to widać, że jest to niemal 2x szybciej niż 40km/h) oraz tekst z jutubem. Pieszy zaś to widać wieśniak dopiero co oderwany od pługa. Rozumiem, że bulwersacja, bo nagminnie tą drogą ludzie zap🤬lają, i mają w dupie przepisy, ale ja rozwiąząłbym ten porblem w bardziej kreatywny sposób, gdyby gmina miała w dupie zgłaszane uwagi odnośnie zbyt szybkiej jazdy. A wystarczyło jechać 10km/h więcej. Nie wleczesz się już jak ślimak 40km/h na prostej, gość z łopatą by nie wyskoczył. Nawet fotoradar by Ci zdjęcia nie cyknął, a i pieskom raczej nie chciałoby się wtedy takiego zatrzymywać.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
river013 2018-05-18, 17:59 1
Odcinek zabudowany tylko z jednej strony więc o c🤬j wam chodzi z tym płaczem.
Koleś "zap🤬la", ale c🤬j w to.
Po co ktoś ma mu się pod koła wp🤬lić ? Bo na polowanie zap🤬lał ?

J🤬 tego zjeba ze szpadlem, tym szpadlem.
Mógł bezpośrednio spowodować wypadek.
Zgłoś
Wirtualny 2018-05-18, 19:27
Może mi ktoś wyjaśnić, po co cenzurować takie ścierwo umysłowe?
Zgłoś
LordVIP 2018-05-18, 19:43 5
Trafisz na jutuba! (ale będziesz ocenzurowany) teraz mnie popamiętasz wieśniaku
Zgłoś
Nemayu 2018-05-18, 19:56
Chodzi też o hałas. Im szybciej jedziesz tym więcej hałasu robisz.
Zgłoś
Oponka 2018-05-18, 20:17 1
czyli, że jak po mojej wsi, pod moimi oknami, zap🤬la ktokolwiek to mam ze szpadlem wyskoczyć, czy ki c🤬j??

mógł podejść do sprawy kreatywniej. żwiru naj🤬 chociażby.
Zgłoś
P4GER 2018-05-18, 20:25
Beka z gościa ze szpadlem, niech skonczy z dragami pojeb jeden
Zgłoś
yesan 2018-05-18, 20:25 1
P🤬duś wyrywający Karyne nap🤬la po bocznej drodze (gdzie pewnie często biegają dzieci i zwierzęta domowe) - co tu się dziwić, że ktoś się wk🤬ił i wyskoczył z tym nieszczęsnym szpadlem? Januszowe rozwiązanie na Sebixowe zachowanie.
Zgłoś
Wiochmen 2018-05-18, 21:42 2
K🤬a tragedia jak czytam te komentarze,podniecacie sie jakims zjebem ktory stworzyl wieksze zagrozenie niz ten "zap🤬lajacy"

inny sie chwali jak to gosc na motorze sie przez niego wyj🤬... h🤬j ze mógl sie zabic wazne za hałasowal i klan zagłuszyl...serio?

To na wsiach ludzie powinni sie dawno pozabijac jak ktos ma swinie czy krowy i jebie u sasiada...

Od karania ludzi są odpowiednie sluzby a nie zj🤬e samosądy wedle wlasnego uznania...poj🤬y kraj bo poj🤬i ludzie w nim zyja...i tu sie chyba nigdy nic nie zmieni jak spoleczenstwo ma takie podejscie
Zgłoś
k................0 2018-05-18, 22:02 1
Wiochmen napisał/a:

inny sie chwali jak to gosc na motorze sie przez niego wyj🤬... h🤬j ze mógl sie zabic wazne za hałasowal i klan zagłuszyl...serio?

Przeze mnie się wyj🤬, czy przez własną głupotę? Równie dobrze mógł się wyj🤬 widząc w ostatniej chwili suszarkę. Co ty p🤬lisz? Sam jesteś nieogarniętą motop🤬dą, która potrafi się rozpędzić na prostej, ale w w razie zagrożenia nie ogarnia?
Zgłoś
Wiochmen 2018-05-18, 22:12
matisadi napisał/a:

Sam jesteś nieogarniętą motop🤬dą, która potrafi się rozpędzić na prostej, ale w w razie zagrożenia nie ogarnia?

Tak naprawde malo jest osob co ogarniają "nagłe sytuacje" czy to motorem, autem czy nawet rowerem...nie kazdy kto jezdzi na czym kolwiek nie musi byc w tym mistrzem, tylko k🤬a nie ty jestes od tego zeby to weryfikowac...sprowokowales h🤬jowa sytuacje, na ktora nie ma usprawiedliwienia...dla mnie to ty jestes elementem spolecznym ktory powinien byc zamkniety na jakims obszarze tylko z drugimi takimi "pomysłowymi" ludzmi jak ty...
Zgłoś
sereja3 2018-05-18, 22:22
polishblood napisał/a:

Trafisz na jutuba! (ale będziesz ocenzurowany) teraz mnie popamiętasz wieśniaku

C🤬j z gościem ale zabudowania nie są ocenzurowane i nawet somsiady go poznajo po gaciach....

A.... I Niech mnie który moderator odważy się usunąć komentarz za wulgaryzmy. Wtedy przytocze 3 inne komentarze z dużą ilością piwek na głównej.
siema
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie