Zutylizować i to szybko zanim ta k🤬a ze szpadlem kogoś zabije
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jechanie po drodze tej jakości i w takim otoczeniu więcej niż 40km/h to jest pierwsza poj🤬a rzecz na tym filmiku. Nie dziwi mnie ilość trupów w wypadkach, jak jest tylu ludzi broniących potencjalnego mordercy.
Mnie już powoli zaczyna wk🤬iać ten "Stop Cham", "Ku przestrodze" i inne tego typu serie. Kiedyś to właściciele kamerek faktycznie spotykali na drogach wsiurów i buraków. Dziś coraz częściej to nagrywający są z piekła rodem. Nie bronię ani wsiura z łopatą ani wieśniaka za kierownicą. Jeden i drugi są siebie warci, jeden i drugi mogą sobie przypić piątkę iść do domu bez klamek. Kierowca za zp🤬alanie, (choć nie umiem wyliczyć, ile dokładnie jedzie to widać, że jest to niemal 2x szybciej niż 40km/h) oraz tekst z jutubem. Pieszy zaś to widać wieśniak dopiero co oderwany od pługa. Rozumiem, że bulwersacja, bo nagminnie tą drogą ludzie zap🤬lają, i mają w dupie przepisy, ale ja rozwiąząłbym ten porblem w bardziej kreatywny sposób, gdyby gmina miała w dupie zgłaszane uwagi odnośnie zbyt szybkiej jazdy. A wystarczyło jechać 10km/h więcej. Nie wleczesz się już jak ślimak 40km/h na prostej, gość z łopatą by nie wyskoczył. Nawet fotoradar by Ci zdjęcia nie cyknął, a i pieskom raczej nie chciałoby się wtedy takiego zatrzymywać.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Odcinek zabudowany tylko z jednej strony więc o c🤬j wam chodzi z tym płaczem.
Koleś "zap🤬la", ale c🤬j w to.
Po co ktoś ma mu się pod koła wp🤬lić ? Bo na polowanie zap🤬lał ?
J🤬 tego zjeba ze szpadlem, tym szpadlem.
Mógł bezpośrednio spowodować wypadek.
Koleś "zap🤬la", ale c🤬j w to.
Po co ktoś ma mu się pod koła wp🤬lić ? Bo na polowanie zap🤬lał ?
J🤬 tego zjeba ze szpadlem, tym szpadlem.
Mógł bezpośrednio spowodować wypadek.
Trafisz na jutuba! (ale będziesz ocenzurowany) teraz mnie popamiętasz wieśniaku

czyli, że jak po mojej wsi, pod moimi oknami, zap🤬la ktokolwiek to mam ze szpadlem wyskoczyć, czy ki c🤬j??
mógł podejść do sprawy kreatywniej. żwiru naj🤬 chociażby.
mógł podejść do sprawy kreatywniej. żwiru naj🤬 chociażby.
P🤬duś wyrywający Karyne nap🤬la po bocznej drodze (gdzie pewnie często biegają dzieci i zwierzęta domowe) - co tu się dziwić, że ktoś się wk🤬ił i wyskoczył z tym nieszczęsnym szpadlem? Januszowe rozwiązanie na Sebixowe zachowanie.
K🤬a tragedia jak czytam te komentarze,podniecacie sie jakims zjebem ktory stworzyl wieksze zagrozenie niz ten "zap🤬lajacy"
inny sie chwali jak to gosc na motorze sie przez niego wyj🤬... h🤬j ze mógl sie zabic wazne za hałasowal i klan zagłuszyl...serio?
To na wsiach ludzie powinni sie dawno pozabijac jak ktos ma swinie czy krowy i jebie u sasiada...
Od karania ludzi są odpowiednie sluzby a nie zj🤬e samosądy wedle wlasnego uznania...poj🤬y kraj bo poj🤬i ludzie w nim zyja...i tu sie chyba nigdy nic nie zmieni jak spoleczenstwo ma takie podejscie
inny sie chwali jak to gosc na motorze sie przez niego wyj🤬... h🤬j ze mógl sie zabic wazne za hałasowal i klan zagłuszyl...serio?
To na wsiach ludzie powinni sie dawno pozabijac jak ktos ma swinie czy krowy i jebie u sasiada...
Od karania ludzi są odpowiednie sluzby a nie zj🤬e samosądy wedle wlasnego uznania...poj🤬y kraj bo poj🤬i ludzie w nim zyja...i tu sie chyba nigdy nic nie zmieni jak spoleczenstwo ma takie podejscie

Wiochmen napisał/a:
Przeze mnie się wyj🤬, czy przez własną głupotę? Równie dobrze mógł się wyj🤬 widząc w ostatniej chwili suszarkę. Co ty p🤬lisz? Sam jesteś nieogarniętą motop🤬dą, która potrafi się rozpędzić na prostej, ale w w razie zagrożenia nie ogarnia?

matisadi napisał/a:
Sam jesteś nieogarniętą motop🤬dą, która potrafi się rozpędzić na prostej, ale w w razie zagrożenia nie ogarnia?
Tak naprawde malo jest osob co ogarniają "nagłe sytuacje" czy to motorem, autem czy nawet rowerem...nie kazdy kto jezdzi na czym kolwiek nie musi byc w tym mistrzem, tylko k🤬a nie ty jestes od tego zeby to weryfikowac...sprowokowales h🤬jowa sytuacje, na ktora nie ma usprawiedliwienia...dla mnie to ty jestes elementem spolecznym ktory powinien byc zamkniety na jakims obszarze tylko z drugimi takimi "pomysłowymi" ludzmi jak ty...
polishblood napisał/a:
Trafisz na jutuba! (ale będziesz ocenzurowany) teraz mnie popamiętasz wieśniaku
![]()
C🤬j z gościem ale zabudowania nie są ocenzurowane i nawet somsiady go poznajo po gaciach....
A.... I Niech mnie który moderator odważy się usunąć komentarz za wulgaryzmy. Wtedy przytocze 3 inne komentarze z dużą ilością piwek na głównej.
siema