Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Nowy model fotoradaru
konto usunięte • 2018-05-18, 11:46
Bardzo poręczny, wielofunkcyjny

Włączony dźwięk jak najbardziej wskazany
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2018-05-18, 22:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kamleokamelei 2018-05-19, 0:03
A ta czarna plama na asfalcie, to nie jest przejechany zwierzak? Może dlatego gościu ma przy sobie szpadel, żeby resztki stwora z drogi zebrać. I może dlatego taki nerwowy.
Zgłoś
SpijaczWymiotów 2018-05-19, 0:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pekka satan 2018-05-19, 3:08
Po prostu "szpadlopator" bez homologacji... Dobrze, że tylko pouczenie dostał, bo nasza Policja wystawiała na podstawie takich urządzeń wysokie mandaty.
Zgłoś
kordas 2018-05-19, 9:10
sereja3 napisał/a:

Ja nie wierzę. Większość z Was tutaj broni wsióra ze szpadlem.
A zadam pytanie takie jak prowadzący auto: Czy ma fotoradar? Może faktycznie gość jechal więcej niż 40 ale jak to mamy udowodnić ( można liczyć kępy trawy na sekunde, fakt) ? Wie ktoś może co to za wioska i jaki znak ograniczenia tam stoi? Może jest ograniczenie do 40 np dla ciężarówek.
Jak tak to eksperci z sadistic klepią na policje, że pomiarów nie umie robić a tutaj pochwalają dziada z dzidą

Ustowo w kierunku Kurowa
google.com/maps/@53.3800702,14.5158801,3a,75y,202.94h,77.41t/data=!3m6...
Zgłoś
jacek44 2018-05-19, 12:24 2
Zgłoś
mvsk 2018-05-20, 23:16
aż z ciekawości sprawdziłem - przyjmując, że nagranie jest niespowalniane (a na to wygląda) gość przejechał odcinek 110-120 m w ok. 8 sekund, co daje ok. 55 km/h - nie można powiedzieć żeby było to jakieś skrajne wariactwo zwłaszcza, że z prawej są pola. Wniosek - gość ze szpadlem powinien zmienić dilera albo brać połowę
Zgłoś
TheByQ 2018-05-21, 5:01
Zgłoś
SpijaczWymiotów 2018-05-29, 5:38
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem